Apartamente VranjićŽaborić - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 0 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 29 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente moderne oprenljeni situat la 2 minute de plajă. Apartamentul are o terasa mare de 15 m2. Parcare mare și o intrare separata pentru fiecare apartament. Restaurant cu o gamă largă este la numai 80 de metri de apartament si are o mare varietate de feluri de mâncare și băuturi. Oaspeții pot folosi grătarul casa complet mobilat (grătar, pui de carne, masa si scaune pentru oaspeți). Gazdă este angajat în producția de vin și produse alimentare, care este ecologic cultivate în mod tradițional. Același lucru este posibil, pentru a gusta și să cumpere. Proprietarul detine acostarea pentru barca la o lungime de 7 metri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Apartament studio cu nici un balcon. Posibilitatea de a folosi parcarea, precum și toate celelalte beneficii pe care gazda le are. Restaurant cu o gamă largă este la numai 80 de metri de apartament si are o mare varietate de feluri de mâncare și băuturi. Oaspeții pot folosi grătarul casa complet mobilat (grătar, pui de carne, masa si scaune pentru oaspeți). Gazdă este angajat în producția de vin și produse alimentare, care este ecologic cultivate în mod tradițional. Același lucru este posibil, pentru a gusta și să cumpere. Proprietarul detine acostarea pentru barca la o lungime de 7 metri.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 1.4 km
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 80 m
  • Doctor: 10 km
  • Farmacie: 7 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 6 km
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Staţie de autobuz: 12 km
  • Gară: 12 km
  • Aeroport: 50 km
  • Port: 10 km
  • Activităţi sportive: 11 km
  • Disco club: 15 km
  • Casino: 11 km
  • Parcul Național: 18 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Apartamente moderne oprenljeni situat la 2 minute de plajă. Apartamentul are un balcon cu masă și scaune. Parcare mare și o intrare separata pentru fiecare apartament. Restaurant cu o gamă largă este la numai 80 de metri de apartament si are o mare varietate de feluri de mâncare și băuturi. Oaspeții pot folosi grătarul casa complet mobilat (grătar, pui de carne, masa si scaune pentru oaspeți). Gazdă este angajat în producția de vin și produse alimentare, care este ecologic cultivate în mod tradițional. Același lucru este posibil, pentru a gusta și să cumpere. Proprietarul detine acostarea pentru barca la o lungime de 7 metri.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vranjić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 29 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Nova Gradiška , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2023
În vacanță

Ne-am petrecut vara cu familia Vranjić în iulie și ne-am distrat foarte plăcut. Cazarea este curată și ordonată și foarte aproape de plajă, ceea ce a fost grozav pentru noi pentru că am fost cu copii. Dar cel mai important lucru pentru mine a fost că gazdele sunt oameni extrem de amabili și drăguți și sunt mereu disponibili. De la o primire călduroasă, o băutură rece după plajă, roșii de casă și alte lucruri mărunte care fac o vacanță plăcută. A fost o vacanță de vară foarte frumoasă.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Austria, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Septembrie 2023
Foarte frumos

În septembrie am stat cu familia Vranjic. Totul era grozav, frumos și perfect acolo. În imediata apropiere se află o frumoasă plajă cu pietriș, potrivită pentru copii și neînotători. Apartamentele sunt curate, totul miroase bine, paturile confortabile. În apartament veți găsi tot ce aveți nevoie (ceainic, cuptor cu microunde, aparat de cafea cu filtru, frigider cu compartiment congelator). 1 apartament cu balcon, altul cu terasa mare. Există un grătar mare în grădină. Dar mai presus de toate, proprietarii sunt foarte drăguți. Am petrecut zile minunate acolo. Toate într-unul...foarte recomandat.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Austria, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Septembrie 2023
Zaboric

În septembrie, am stat cu familia Vranjic. Totul a fost grozav, frumos și perfect acolo. În imediata apropiere a unei frumoase plaje cu pietriș, potrivită pentru copii și neînotători. Apartamentele sunt curate, totul miroase bine, paturile confortabile. În apartament veți găsi tot ce aveți nevoie (ceainic, cuptor cu microunde, cafetieră cu filtru, frigider cu congelator). 1 apartament cu balcon, altul cu terasa mare. Există un grătar mare în grădină. Dar mai presus de toate, proprietarii sunt foarte amabili. Am petrecut zile minunate acolo. Toate într-unul...foarte recomandat.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Zdravko Vranjić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată,
Apartamente Vranjić listare a fost vizualizat de 52205 ori de la 30.03.2014.