Camere MandićŠibenik - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Šibenik și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Camere de lux cu terasă sunt situate într-o casă privată cu o okućinicom mare. Camerele sunt situate în micul sat Goris, în Parcul Național Krka. Facilitatea este situat la 15 km de orașul Sibenik, la 15 km de oraș, respectiv, și la 6 km de intrarea principală în Parcul Național Krka. Marea cu mașina are o unitate de 10 minute. Parcul Național Lacurile Plitvice și Kornati, precum și orașele Zadar și Split se află la o oră cu mașina. Locația unică oferă un centru ideal pentru a explora această regiune frumoasă. Zona este bogată în trasee care permit fitil lung și ciclism, precum și drumeții de-a lungul canionul râului Krka. Zona este bogată în frumusețe naturală și situri arheologice.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea trebuie să fie confirmată cel puțin o săptămână înainte de sosire. unitate de cazare chirie se plătește în numerar la sosire. ora de sosire Ideal este după ora 14:00 și ora de plecare până la ora 12:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 15 km
  • Plajă: 15 km
  • Alimentara: 3 km
  • Restaurant: 3 km
  • Staţie de gaz: 9 km
  • Parcul Național: 2 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Camere Mandić
Zvjezdana Mandić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Nu-mi place prea mult să spun pentru ei înșiși, dar lăsați-l pe alții să o facă pentru mine :)

Camere Mandić listare a fost vizualizat de 5710 ori de la 01.04.2017.