Apartament MiraKrk Šilo - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul cu vedere frumoasă la mare și la Crikvenica este situat într-o zonă liniștită din Šilo, la 200 m de centru și la 100 m de plajă. Apartamentul, care este catalogat cu 4 stele, se afla la etajul I al casei, si este format dintr-un living, un dormitor, o baie si o terasa spatioasa care este la umbra toata ziua. Apartamentul este complet mobilat si utilat, inclusiv aer conditionat. Există parcare securizată pentru mai multe vehicule în curte, iar noi v-am asigurat un loc de parcare acoperit unde vehiculul dumneavoastră va fi în siguranță în caz de furtună (grindină). În curte există și un grătar, pe care îl puteți folosi oricând doriți. Intrarea in apartament se face din exteriorul casei, deci nu exista camere comune si ti se garanteaza intimitatea si securitatea.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Vom fi de acord cu dvs. toate detaliile referitoare la plată, rezervări, sosire și alte detalii într-un mod care vi se potrivește cel mai bine. Suplimente la preț: Pat suplimentar: 9 EUR/zi Animalele de companie nu sunt permise
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 200 m
  • Oficiu poştal: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Suntem mereu la dispoziție oaspeților noștri pentru că locuim în aceeași casă la parter și închiriem apartamentul de la etaj, așa că nu mai avem apartamente. Putem organiza un tur al locului și vă recomandăm restaurante și obiective turistice ale locului și împrejurimilor sale. După o călătorie obositoare, îi întâmpinăm pe toți oaspeții noștri cu o băutură răcoritoare de bun venit. Deoarece tocmai am început să facem reclamă în acest fel, nu avem încă multe recenzii de la oaspeți mulțumiți, dar credeți-ne, până acum toți oaspeții noștri au plecat extrem de mulțumiți, iar aceasta este cea mai mare recompensă și cea mai bună reclamă a noastră... Actualizam rezervarea calendar în mod regulat, vă rugăm să verificați disponibilitatea în calendar.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Mira
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dugo Selo, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2022
Ca acasă

Familia noastră s-a simțit ca acasă. Apartamentul era curat si ordonat, aveam tot ce ne trebuia pentru o vacanta linistita si placuta de vara. Mătușa Mira este o persoană frumoasă, drăguță, caldă, veselă, iar copilul nostru de trei ani o iubește foarte mult - parcă ar fi bunica lui

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Veresegyház, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2019
Perfect!

Am fost în multe locuri din lume care locuiesc în locuri similare, dar nu am văzut încă un apartament mai bine echipat. Dnă Mira, o zână nu cred că putem găsi o cazare mai bună.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Celje, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Mira, Iulie 2019
Apartament frumos, vedere minunată

Vă recomand tuturor celor care doresc să se relaxeze într-un loc liniștit și plăcut. Doamna este foarte bună Apartamentul este frumos și bine întreținut. Vederea de pe balcon este mult mai bună decât în imagine.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Mira Kunek Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Suntem un proprietar de mici care a închiriat un apartament, și putem dedica complet oaspetele nostru. Așteptăm cu nerăbdare să te văd!

Apartament Mira listare a fost vizualizat de 70576 ori de la 08.06.2015.