Apartamente Ratac LobrovićSlano - Dubrovnik

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Slano și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Două apartamente modern echipate într-o casă de familie nou construită, în primul rând la mare, cu o plajă privată, cu un duș în aer liber și terase panoramice cu vedere la mare și gratar tradițional de piatră va fi alegerea ta pentru o vacanță ideală! Apartamentele Ratac Lobrović se află într-un loc romantic la primul râu, cu o plajă privată, în oaza de liniște și liniște într-un mic sat Ratac lângă Slano (aproximativ 5 km vest) și orașul istoric și cultural din Dubrovnik (aproximativ 20 km est ) și centrul gastronomic al orașului Dubrovnik Rivijera Ston (aproximativ 20 km vest). Casa se întinde pe trei etaje și oferă două apartamente pentru intrări separate. Fiecare apartament este complet aer condiționat și are un dormitor cu un pat dublu și un dulap mare, un living spațios și confortabil, cu o canapea care poate fi transformată într-un pat confortabil pentru două persoane, o bucătărie mare și complet utilată și o zonă de luat masa, o baie modernă cu duș și toaletă mașină și terasă / balcon panoramic exterior.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata sejurului în apartamentele noastre este posibilă numai cu numerar. Plata avansului pentru 30% din totalul sejurului pe noapte trebuie să fie plătită în contul nostru bancar în cel puțin trei luni înainte de sosirea dvs. din rezervarea rezervată. La sosire se percepe o taxă de 100, 00 € pentru daune. Depozitul complet plătit va fi returnat la plecare, după ce proprietarul obiectului examinează obiectul și stabilește că nu există niciun prejudiciu. Ora sosirii este de la ora 14:00 la 22:00, iar ora de plecare este de la 7:00 la 10:00 (poate fi convenit diferit). De la dvs. vă așteptăm să tratăm apartamentele noastre în mod conștient și responsabil și să respectăm regulile noastre de acasă pentru satisfacția reciprocă. Vă dorim o ședere plăcută.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 5 km
  • Alimentara: 5 km
  • Restaurant: 5 km
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Staţie de gaz: 12 km
  • Staţie de autobuz: 28 km
  • Gară: 100 km
  • Aeroport: 50 km
  • Port: 5 km
  • Activităţi sportive: 5 km
  • Disco club: 28 km
  • Casino: 28 km
  • Parcul Național: 10 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Ambele apartamente au dreptul să utilizeze o terasă comună echipată cu umbrele și șezlonguri și un grătar tradițional de piatră tradițional. Aici puteți petrece serile de grătar la doar câțiva pași distanță de plajă. Puteți să coborâți de pe terasa scării de piatră direct în marea cristalină. Accesul fiabil WLAN este oferit gratuit în întreaga proprietate. Există, de asemenea, un spațiu de parcare gratuit pentru mijloacele de transport. Locuim la etajul al doilea al casei și suntem mereu la dispoziția dumneavoastră. La cerere și la un cost suplimentar putem aranja transferuri de la / către Aeroportul din Dubrovnik sau, la cerere, putem face o excursie cu barca la Sipan, Lopud, Jaklan și alte Elafite sau la insula Mljet. Vedeți imaginile și imaginați-vă cum ar putea să arate vacanța dvs. ...
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ratac Lobrović
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
BEDIZZOLE, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Ratac Lobrović, August 2016
face griji

Familia mea și am petrecut zece zile în această locație frumoasă. Amplasarea și vederi a făcut vacanță de neuitat. Apartamentul este cu noi si dotate cu toate facilitățile precum și fiind extrem de curate. Proprietarii Antun și Marina sunt foarte amabili și atenți la toate solicitările noastre. recomandat cu siguranță.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Sarajevo, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Ratac Lobrović, August 2014
Un loc minunat pentru o vacanta mare!

În marină și Anthony am stat în luna august 2014 ani, și am petrecut o vacanță minunată. La sosire am fost întâmpinați de o serie foarte prietenos, băuturi și dulciuri sunt binevenite la ceea ce sunt folosite pentru a hoteluri scumpe și apartament privat ne-am castigat :) Apartamentul este foarte frumos și mobilate cu gust, cu mare detaliu. Există, de asemenea mașini de spălat și mașină de spălat vase, precum și toate necesitățile de igienă. Apartament bas ofera tot ce ai nevoie pentru un sejur minunat. Și apoi am ajuns la partea cea mai frumoasă din care este terasa mare în viță de vie, la umbra de a se bucura și Merak zi și noapte, cu o vedere minunată la mare, apusuri de soare ... Grill și detalii care terasă mobilată arată că gazdele crezut bas deloc! La doar câțiva pași în jos și aveți o frumoasă plajă privată cu o mare limpede cristal :) Locul este foarte lăudabil și de vacanță liniștită, departe de mulțimile, zgomotul și poticnire prin plajele aglomerate. Anthony, Marina, vă mulțumesc pentru o vacanță minunată și cu siguranță întâlni din nou ...

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Draga Amra și Safet

plăcut surprins cu doar comentariul tau catre cazare noastre. Orice comentariu la cazare, serviciul nostru, locație prin experiența personală a clienților noștri este în valoare de nostru de aur. Vă mulțumim că ne recunoscut. Cel mai bun ceea ce privește băiatul tău Tariq și mare tip mare Emin! Te văd ... :) Marina Antun

xx, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Ratac Lobrović, August 2014
Eu va recomand !! :)

O mare apartament, mare standard in zona frumoasa si linistita! Foarte curat; foarte, foarte bine echipate. O nouă! Oameni foarte frumos! Locație excelentă, cu acces separat la mare !! Există plaje Beutiful în câteva minute cu mașina. O vedere minunat de pe terasă. Cu un loc de parcare pentru clienti. Mulțumesc încă o dată !! :) Ne petrecem foarte mare de timp!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Hi!

Multumesc pentru o revizuire minunat ... Suntem foarte fericiți că sunteți fericit cu timpul le-ați petrecut în mediul nostru ... Marina Antun

Afișați toate recenziile
Antun Lobrović Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Anthony, am 35 de ani și lucrez ca un pompier din Dubrovnik. Îmi place motociclete, scuba diving și pescuit cu prietenii. Cele mai multe dintre toate îmi place să mănânc cu prietenii pește am prins, bea un pahar de vin bun și cântec. Soția mea și cu mine, mare pasionat și natură, trăim la etajul al doilea al acestei case și suntem întotdeauna disponibile.

Apartamente Ratac Lobrović listare a fost vizualizat de 35285 ori de la 05.08.2014.