Apartamente SandiČiovo Slatine - Insule croate

preț de la LEI 3.712 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Čiovo Slatine și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Casă de piatră, în primul rând la mare cu 5 apartamente. Casa este situată într-un loc liniștit Slatina pe Čiovo. Apartament mare, la etajul al doilea, cu 4 camere pentru 8 persoane vă vor încânta cu vedere frumoasă la mare, care se întinde de la terase. Apartamentul dispune de doua bai si trei terase. Patru apartamente sunt situate la parter, iar în acest an au fost complet renovate. Fiecare are un dormitor pentru 2 persoane și o canapea mare, confortabila pentru 2 persoane în camera de zi. Toate apartamentele sunt dotate cu aer condiționat și televizoare. Casa are o mulțime de parcare gratuită pentru oaspeții noștri. Un loc ideal pentru relaxare și de socializare este o grădină mare, care se întinde pe 3 nivele. Acesta este echipat cu mese, scaune, leagăne, dușuri în aer liber și grătar pentru persoane. Imobilul este situat la 5 metri de frumoasa plajă de nisip și la doar câțiva pași de centrul orașului, în cazul în care sunt disponibile diverse facilități. Stau în apartamentele noastre vă va oferi o adevărată experiență de Dalmația.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La dispozitia oaspetilor rezervat cazare în casa noastră, trebuie să plătească un avans egal cu 20% din total. Oaspeții primesc toate informațiile necesare pentru plata. Check-in este după 14 și 00h chechout până la ora 10. În cazul în care oaspeții sosesc mai devreme, iar apartamentul nu este gata, ei își pot lăsa bagajele și să ia o pauză în grădină cu cafea sau pur și simplu merge la înot în fața casei. Cu toate că oaspeții găsi cu ușurință casa noastră, în caz de probleme pot apela oricând ne la numărul de telefon.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 8 km
  • Banca: 8 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 8 km
  • Staţie de autobuz: 8 km
  • Aeroport: 15 km
  • Port: 8 km
  • Disco club: 8 km
  • Parcul Național: 65 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Gazdele ajuta oaspeții organizarea de excursii de o zi la insulele (insula Solta, Brac, Hvar, Vis, Bisevo, Drvenik) și parcurile naționale din apropiere (Parcul National Krka, Parcul National Lacurile Plitvice). Pentru oaspeții care preferă o vacanță activă, o oportunitate ideală de a explora aventurile Quad Safari de pe insulă. Cu un ghid profesionist, vă puteți bucura de off-road de conducere pe propriul său quad sau buggy vehiculului în partea de sus a insulei, care oferă priveliști uimitoare. Liniile de feribot zilnice la Split, o oportunitate ideală pentru o excursie de o zi. Portul este la doar 5 minute de mers de casă. Orașul istoric sub protecția UNESCO Trogir este la numai 20 minute de mers cu mașina. plaje frumoase și golfuri de pe insula pot fi explorate și închiriate brodovma.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Sandi
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Dublin, Ireland
Bine (3/5) A rămas în Apartamente Sandi, Iulie 2020
Foarte rău

În ceea ce privește apropierea de mare, a fost foarte bine, iar apartamentul arată OK! Orice altceva a fost foarte rău, și anume am ajuns să ne odihnim, să nu ascultăm, în timp ce muncitorii lucrează la șantierul de lângă apartament, la mijlocul sezonului. S-a auzit zgomot teribil pe deasupra apartamentului și câteva zile nu am mai putut dormi până la 3 dimineața! Una dintre cele mai mari probleme este parcarea, pe care doamna Ana a rezolvat-o abia după 3 zile de ceartă cu alți oaspeți din apartamentele ei! Așadar, gândește-te înainte de a rezerva aici, uneori plătești să plătești ceva mai mult, dar cel puțin știi ce primești pentru asta!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Preston, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în Apartamente Sandi, Iulie 2017
Un loc minunat

Locul minunat cu atmosfera dalmată. Apartamente foarte curată și spațioasă. În grădină puteți petrece seri minunate. Recomand pentru familiile cu copii. La mare 10 metri. M-am îndrăgostit de acest loc. Mulțumesc lui Ana. Cele mai bune urări pentru tine și familia ta.

Recomandat pentru : Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Poznań, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Sandi, Iulie 2017
Raiul pe pământ

apartamente fantastice. Am fost 10 persoane. Totul așa cum este descris. Proprietarii incanta si de foarte mare ajutor. Locul perfect pentru familiile cu copii și pentru tineri. Split si Trogir, foarte aproape, puteți lua un feribot. Vă recomandăm tuturor. Vom merge cu siguranta inapoi.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ana Andrijolić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Bună ziua. Numele meu este Ana. Îmi place să călătorească și de a descoperi kultruru, obiceiurile și gastronomie ale țărilor care le vizitez. Încerc mereu pentru a permite oaspeților să se bucure cu adevărat de vacanță și experimenta spiritul minunat de Dalmația. Sunt disponibile pentru orice întrebări și sfaturi și fericit pentru a ajuta oaspeții cu organizarea de excursii de o zi în timpul vacanței dumneavoastră.

Apartamente Sandi listare a fost vizualizat de 71597 ori de la 26.03.2016.