Apartamente Vila TihaČiovo Slatine - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele moderne de la începutul Slatina, altele (liniștit) casa rând. De la casa din centrul orașului este situat la aproximativ 1 km. Satul are un magazin de produse alimentare și băuturi, restaurante, cafenele, oficiu postal, medic, brutar, ... Facilitatea este situat la 5 minute de mers de la supermarket, la 1 minut de mers pe jos de plaja, la 5 minute de mers pe jos la cel mai apropiat restaurant. Există o plajă de beton și în apropiere este o plajă cu pietriș, cu un bar de cafea. La 10 minute cu mașina este o plajă naturală cu pietriș, cu bufet (ideal pentru copii mici). Casa, în mare colacului (geamandură), acolo unde este posibil acosta liber. La Slatina este posibil să navei în mare. Parcare pentru remorcă nu este asigurată sau poate fi rezolvată. Trogir este de 5, 5 km, și există toate facilitățile necesare. De la Slatina este posibil să se meargă cu barca la Split, sau în Trogir. Plimbare cu barca durează 30 de minute. De la Trogir este posibil pentru a merge la diverse insule și excursii de o zi. Split este la 20 km de Trogir, conectate printr-un drum modern și nou.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face imediat după șederea în unitate. plata în avans pentru cazare este de 30% din costul total. Prețul nu impozitează și este determinată de decizia orașului (acum la 0. 9 € / zi / persoană). În prețul sunt toate celelalte costuri de ședere și costurile absolut nici ascunse. Prețul pe care clientul plătește prețul postat pe site-ul web. La sosirea în casa noastră, este necesar să se aducă imediat documente de identificare pentru înregistrările și aceleași imediat returnate proprietarului. Cu această ocazie, am plăti pentru suma rămasă și ia în considerare. Ora de sosire este de la ora 14, în după-amiaza (2 pm). Ora de plecare este ora 10 (ora 10). În cazul în care oaspeții sosesc mai devreme, este posibil să se așeze pe terasa cu gazdele, reîmprospătare și așteptați până când apartamentul este gata.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 5 km
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 5 km
  • Casino: 5 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
În calitate de gazde bune vom întâlni vă băutură de bun venit și băuturi răcoritoare reci în frigider. In apropiere, există posibilitatea de a închiria o barcă, Pendolino, scutere și altele. De la Trogir este posibil pentru a merge în excursii de o zi la aproape toate insulele din Marea Adriatică centrale. Ca parte a sejurului este posibil să se utilizeze scaune de plajă și umbrele gratuite (numai obligația de a se întoarce în aceeași seară în instalația). Utilizarea gratar este liber, iar dacă este necesar, cu ajutorul gazdei. Gazdele sunt pregătite pentru a fi la îndemână pentru a rezolva orice probleme și / sau cumpărarea produselor alimentare pe piețele locale fără compensații. Toate apartamentele sunt dotate cu toate accesoriile necesare în bucătărie, baie sau în camera și nu au nevoie să aducă foi și altele asemenea.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vila Tiha
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Schieder-Schwalenberg, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iunie 2022
Cea mai bună vacanță

Cea mai bună vacanță și bun proprietar. legătura de familie. Liniştit idilic.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Gordan Tahirbegović Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Vila Tiha listare a fost vizualizat de 48830 ori de la 18.03.2018.