Apartamente Villa BugaČiovo Slatine - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Čiovo Slatine și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentele de 32 și 36 de metri pătrați sunt situate într-o vilă de piatră tradițională dalmată renovată și renovată, situată în Slatine, un sat de pescuit fermecător de pe insula Ciovo, situat în 12,6 km de Aeroportul Split și la 7,5 km de UNESCO- m patrimoniul cultural protejat al orașului Trogir, care este un muzeu istoric deschis pentru sine. Vila Buga se află la numai 250 m de mare și prima plajă și este situată în imediata vecinătate a centrului orașului, unde există un magazin, un chioșc, o cafenea, un oficiu poștal etc. Oaspeții au o conexiune gratuită de mare viteză gratuită WI-FI gratuită. 40/43 \\\\ Hub UHD complet Smart TV. Bucătărie complet echipată, cu tot ce aveți nevoie pentru o ședere mai scurtă sau mai lungă. Interiorul este decorat cu o multitudine de atenție și detalii frumoase într-un stil rustic mediteranean, cu unele piese antice rare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Stațiunea este înconjurată de o natură incredibilă, plaje frumoase, dealuri verzi și este deosebit de potrivit pentru ciclism, mersul pe jos sau drumeții. Un port local cu numeroase baruri de-a lungul plajei, restaurante, pizzerii, magazine este la doar 650 de metri de Ville Buga. SPLIT-SLATINE-TROGIR sunt bine conectate printr-o linie rapidă de transport cu taxiul și Slatine este un punct de plecare excelent pentru excursii de o zi la toate insulele din apropiere, precum și la Parcurile Naționale din Krk și Plitvice, precum și la Pestera Albastră și Insula Vis, Hvar și Insulele Pakleni . Aeroportul Split este la numai 12, 6 km distanță și este posibil să așteptați la aeroport pentru a vă face sosirea cât mai confortabilă. Dacă veniți cu mașina, veți avea parcare gratuită în fața casei. Bicicletele pot fi închiriate la fața locului,
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 70 m
  • Restaurant: 600 m
  • Doctor: 100 m
  • Banca: 7 km
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Staţie de autobuz: 7 km
  • Aeroport: 12 km
  • Port: 600 m
  • Activităţi sportive: 600 m
  • Parcul Național: 45 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Casa este unică în arhitectura sa, în natură este o vilă foarte veche din piatră, cu corpuri de iluminat pe acoperiș, verandă decorată cu corturi de piatră și terasă, iar în fața căreia palatul este decorat de o frumoasă casă mică de piatră cu grătar și piatră și masivă bănci din lemn și o masă, fiind o bucătărie de vară pentru mese gastronomice excepționale și experiența bucătăriei tradiționale locale, cu vin și coniac de casă, disponibile și oaspeților. În fața intrării apartamentelor de la etajul 1 se află o terasă mare (loggia) cu un spațiu unde vă puteți bucura de o ceașcă de ceai, cafea sau un pahar de vin. Fumatul este permis și aici. Oaspeții au, de asemenea, o terasă mare cu bănci din lemn și o masă în curtea de lângă bucătăria de vară și un duș solar.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Buga
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Legionowo, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2021
Gazdă și loc fantastic

O gazdă minunată, primitoare, de ajutor. Și un bucătar fantastic! Apartamentul este foarte curat, frumos, spațios și interesant! Nu departe de o plajă frumoasă. În apropiere există un mic bar / cafenea locală. As recomanda cu drag !!!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Baja, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2021
Vacanță minunată

Am petrecut o săptămână minunată în apartamentul excelent al domnului Davor! Proprietarul este o gazdă foarte excelentă și o persoană bună! Slatine este un sat frumos din zonă, cu o mulțime de atracții frumoase! Merită să mergi în orașul Split cu barca mică din port. Vă duce în al doilea oraș ca mărime din Croația pentru un sandwich cald. Iar distanța până la Trogir este cu adevărat la o aruncătură de băț. Vor încerca să nu fie dezamăgiți nici de proprietar, nici de stațiune.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Kielce, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Villa Buga, August 2018
O facilitate excelentă

Tocmai ne-am întors de la Villa Buga după câteva zile de ședere. Erau 5 sărbători în Croația; dar nu am fost niciodată așa tratate de gazdă ca de această dată. Davor la sosire ne-a salutat cu vin și (nuci). O sticlă de apă și de vin așteptată în frigider. A doua zi ne-a invitat la cină - a pregătit o grămadă de miel în bucătăria de vară pentru două familii. Aproape în fiecare zi ne-a oferit vin, rakija, o brânză tare bună, șuncă maturată sau un pește sărat propriu. El a câștigat plăcerea copiilor cu ciocolată și cola. Davor este un om de o înaltă cultură personală, comunicativă, întotdeauna deschisă și utilă oaspeților săi. În același timp, discret și tact. Vorbește engleza foarte bine. Îi place să-și petreacă timpul vorbind cu invitații săi. Ambele apartamente au un standard foarte bun; micul este puțin mai bine echipat. Totul arată în imagini. Paturile sunt confortabile, baia este decentă, bucătăria este echipată astfel încât să puteți pregăti mese, aer condiționat și Wi-fi fără plângere. Un mare avantaj este bucătăria din piatră de vară, unde puteți pregăti un grătar. În ciuda focului arzător, este răcoros în el. Curtea nu este mare, dar are suficient spațiu pentru a parca 2 mașini. Am impresia că pentru Davora Villa Buga nu este o oportunitate de afaceri, este doar un hobby.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Davor Toljanić Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Villa Buga listare a fost vizualizat de 30648 ori de la 12.04.2018.