Apartament BuljSolin - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Solin și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Aceste apartamente spațioase sunt ideale pentru 4-6 persoane, fiind parte a unei vile private, cu posibilitatea unui acces direct cu mașina și parcare gratuită situat într-o zonă liniștită din Split, la doar 20 minute de centrul orașului cu autobuzul care oprește foarte află în apropiere. Apartamentul sunt complet deservite cu aer condiționat, internet Wi-Fi, mașină de spălat vase, mașină de spălat. De asemenea, oferim o bucătărie complet utilată, prosoape, lenjerie de pat, și toate produsele de curățare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a rezerva cazarea, suma de pre-plătite, care trebuie să fie plătit este egal cu 30% din suma totală. Restul trebuie să fie transferată în contul bancar al furnizorului, nu în ultimul timp de 24 de ore înainte de sosire. Check-in: 16:00 Plecare: 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
Extra oferta
. Vom oferi toate invitații de informare pot solicita să se asigure că au un sejur minunat. Oaspetii ne pot contacta oricând. Vom fi un mare sprijin în timpul șederii lor. Vă rugăm să nu ezitați să ne masaj în cazul în care există probleme și vom fi încântați să se ocupe de orice ar putea fi, rapid și discret. În cazul în care este nevoie de un transfer de la și la aeroport, acesta poate fi aranjat pentru oaspeți (contra cost).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Bulj
Anka Bulj Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Bulj listare a fost vizualizat de 2815 ori de la 24.06.2017.