Apartament OgiŠolta - Insule croate

preț de la LEI 1.214 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Šolta și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentul recent renovat Ogi este situat la ultimul etaj al unei case de familie direct lângă mare într-un golf liniștit de Gornje Krušice, cu o priveliște frumoasă a mării și a dealurilor verzi de cealaltă parte a golfului. Oaspeții vor găsi aici tot ce aveți nevoie pentru distracție la mare și descoperirea golfurilor vecine. Acest apartament însorit are o cameră de zi deschisă cu canapea, TV cu ecran plat, masă și o bucătărie frumoasă, complet utilată. Din camera de zi vă ieșiți pe unul dintre cele două balcoane, unde vă veți bucura de ambianța frumoasă. Apartamentul Ogi are două dormitoare, unul cu un pat dublu, iar celălalt cu două paturi de o persoană. Baia decorată modern are duș și toaletă. În grădină puteți găsi struguri, smochine, lămâi ... La dispoziția dvs. aveți o terasă în fața apartamentului și un loc ascuns sub măslini, precum și un grătar în aer liber, unde puteți găti pește, carne sau legume proaspete ... delicatese de vară. În acest golf frumos, cu ape limpezi și limpezi, vă veți bucura de plăcerea de a înota și de a vă scufunda în voința voinței.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 40 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 2 km
  • Restaurant: 2 km
  • Doctor: 11 km
  • Farmacie: 11 km
  • Oficiu poştal: 11 km
  • Staţie de gaz: 12 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspeții oferă oaspeților șezlonguri și umbrele pe grătarul din fața casei, caiac și barcă. De asemenea, dacă este necesar, proprietarul poate lua cu barca sa oaspeții în zona învecinată unde toate facilitățile necesare (magazine, restaurante ...)
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Ogi
Julia Mihovilović Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Buna ziua, eu sunt Bozena, am crescut pe această frumoasă insulă, care are multe frumuseti si farmecul oaspeților săi. Eu vă va ajuta cu plăcere să găsiți cazarea perfectă. Cine vine la Solta, întotdeauna se întoarce.

Apartament Ogi listare a fost vizualizat de 13853 ori de la 07.06.2018.