Apartament AenonaSplit - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Split și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Aenona apartament de lux este de brand nou apartament de lux, situat într-una dintre cele mai frumoase zone din Split, la doar 5 minute de mers pe jos de faimoasa plaja din Split Žnjan, la 3 km de centru (5-10 min. Cu autobuzul sau 25 de minute de mers pe jos). Aproape de mai multe restaurante, cafenele și supermarket-uri. Zona este ideală pentru ciclism, jogging și mersul pe jos calea de-a lungul mării. Acest apartament frumos este ideal pentru 4 persoane. Apartamentul are o grădină cu grătar și masă, o modernă bucătărie complet utilată (mașină de spălat vase, cuptor, filtru de cafea, toaster, ceainic, vase ...) și o cameră de zi, cu un smart TV (canale prin cablu și home theater) și o baie cu un duș. Apartamentul dispune de acces gratuit la internet wireless și aer condiționat (inclus în preț). Apartamentul are un pat dublu în dormitor și canapea într-un cont camera de zi - ca un pat suplimentar pentru două persoane. Baia este complet utilata, inclusiv o mașină de spălat, uscător de păr și oaspeții vor fi furnizate SPA cosmetice (gel de duș, șampon, săpun).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
- Fumatul interzis - Nu este potrivit pentru animalele de companie - Divertisment și evenimente sunt interzise - Ora de sosire este oricând după ora 15:00 - Plecare înainte de 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 3 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
2 biciclete sunt disponibile gratuit!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Aenona
Josip & Lucija Dujmović Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Aenona listare a fost vizualizat de 5293 ori de la 10.01.2018.