Apartament LanaSplit - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament Lana este situat în partea din Split despre care se spune că este un „oraș într-un oraș”, la doar 500 de metri de cele mai frumoase plaje din Split și la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului. Pe o rază de 200 de metri se găsesc numeroase magazine, cafenele, restaurante, locuri pentru ieșiri, piscine... Apartamentul este complet echipat cu tot ce am crezut că vă poate face șederea mai ușoară, fără a pierde o parte din confortul casei dvs. , și ai chiar și senzația de a fi într-un hotel. Este dotata cu aer conditionat, internet Wi-fi, cuptor cu microunde, masina de spalat si masina de spalat vase, fier de calcat, uscator de par... In fata blocului se afla o parcare publica mare care este gratuita. Cartierul este si linistit. Există multe parcuri pentru copii și există multe parcuri cu facilități pentru copii în apropiere. Plajele au o secțiune desemnată pentru alergare, ciclism, mers pe jos și multe cafenele. Au 3 km lungime și există câte ceva pentru toată lumea, în funcție de tipul de vacanță pe care ți-l dorești. Taxa de turism este inclusa in pret.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata in avans este de 30% din pretul total al sejurului, iar la plata vizibila consideram rezervarea valabila. Restul îl plătiți la sosirea la apartament. Vă rugăm să aveți banii pregătiți când ajungeți. Rezervările sunt acceptate prin e-mail sau prin telefonul mobil. Dacă este pentru o noapte, valoarea totală a acelei nopți (100%) se plătește pentru rezervare. CHECK IN - de la 15:00 CHECK OUT - până la ora 11:00, dar este posibil și prin aranjare, în funcție de ceilalți oaspeți. Ori de câte ori putem, încercăm să vă întâlnim pentru a vă putea profita la maximum de șederea dumneavoastră. Întrebați - vom face o înțelegere :) Sunteți obligat să ne comunicați ora sosirii dumneavoastră și să o respectați astfel încât să putem planifica să vă primim. În cazul în care nu ne comunicați ora sosirii dumneavoastră, nu suntem responsabili pentru niciun timp de așteptare pentru a accesa cazarea. Nerespectarea orei de sosire anunțată (>2 h) va fi taxată suplimentar. Nu este permisă organizarea de petreceri în clădire și este necesar să respectați regulile casei și să nu faceți zgomot, mai ales între orele 22:00 și 08:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În cazul unei rezervări, este necesar să plătiți 30% din valoarea totală în cont, adică suma a cel puțin o noapte de cazare. Veți primi informații de plată după ce ne veți contacta. Dacă doriți să anulați rezervarea, suma plătită nu este rambursabilă, deoarece v-am rezervat locurile, împiedicând astfel alți oaspeți să le rezerve.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 10 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 50 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Gară: 2 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 500 m
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 500 m
  • Parcul Național: 80 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pentru a vă face șederea și vacanța cât mai plăcute, vă vom întâmpina de la bun început cu un semn de bun venit adecvat. Apartamentul este situat intr-o parte a orasului care ofera numeroase facilitati in apropiere. Vom face tot posibilul pentru ca vacanța dumneavoastră binemeritată să rămână o amintire plăcută pentru noi și pentru orașul nostru Split. Am pregătit hărți și materiale turistice pentru ca dvs. să vă aflați în orașul nostru cât mai bine și cât mai ușor, iar noi înșine vă stăm la dispoziție pentru orice informații suplimentare. Vă stăm la dispoziție pe tot parcursul șederii dumneavoastră prin telefonul mobil pentru toate întrebările dumneavoastră și vom fi bucuroși să le răspundem și să vă oferim câteva sfaturi locale. Pentru a va asigura confortul pe care il aveti acasa, apartamentul este dotat cu toate electrocasnicele si vasele, precum si cu lenjerie de pat si prosoape, si veti gasi si cele de prima necesitate precum zaharul si cafeaua. Pentru a vă oferi senzația de odihnă și de cazare la hotel, ți-am pregătit cosmetice hoteliere.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Lana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Septembrie 2023
Recomandarile mele

Apartamentul este dotat cu tot ce ai putea avea nevoie in timpul sejurului tau, si chiar mai mult. Există multe magazine în apropiere, iar marea este la puțin mai mult de 5 minute de mers pe jos. Gazda a fost întotdeauna disponibilă și ne-a răspuns la toate întrebările, având în vedere că era prima dată când mergem în Split. Toate recomandările. Vom reveni când vom veni la Split.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Vilnius, Lituania
Excelent! (5/5) A rămas în A2, August 2019
Superbe două zile în apartamentul Lana din Split

Pentru început, Marijana este o gazdă grozavă, prietenoasă, care a ajutat la toate întrebările pe care le-am avut. Apartamentul este într-o locație bună, plaja de care ne-am bucurat este foarte aproape de casă. Până la centrul orașului puteți merge (maxim 30 min de mers lent) sau cu uber sau mașină. Apartamentul este curat, proaspăt, confortabil are tot ce ai nevoie, mai ales atunci când călătorești cu mașina. Mulțumim gazdei Marijana pentru o primire atât de caldă.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Zenica, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Iunie 2017
Apartament Lana - ideal pentru toate ocaziile

În apartament Lana a rămas singur în iunie 2017, soția sa, cu ocazia de a participa la simpozion anual Cochrane la Facultatea de Medicina, unde a proclamat independența croat Cochrane. Gazda prietenos și atent, d-na Marijana și mama ei, au făcut eforturi pentru a ne da o cameră pentru a fi mai mult decât plăcută, doar pentru a face să vă urez bun venit dragi prieteni: apa incalzita pe care le poate lua imediat un duș după o lungă perioadă de timp și de coșuri de cireșe proaspete. Apartamentul este situat chiar vizavi de școală medicală, și toți au spus în comentariile anterioare este adevărat: un apartament este ideal pentru toate tipurile de vizite, de la o noapte la câteva luni, modern amenajata, curat, aerisit, curat, este loc pentru parcare, și este aproape si statii de transport urban, toate autobuzele în oraș. Ea are absolut totul, astfel încât atunci când ajunge la prima nu este nevoie să cumpere nimic: sunt ceai, cafea, hârtie igienică, informații despre WiFi este într-un loc vizibil, toate foarte comod și ușor de utilizat. Comunicarea cu gospodine este plăcută și eficientă. Asigurați-vă că să te văd din nou!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Marijana Ribičić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bună ziua tuturor ... Îmi place să călătoresc, și, astfel, a întâlni oameni noi. Vom avea ocazia de a împărtăși experiențele și aventurile noastre. Split este frumos în orice moment al anului. Voi face tot posibilul pentru a face vacanta la fel de frumos. Viața este scurtă, deci profita din plin de ea .... Nu suntem aici să tastați o mulțime, vin, o să vă prezint orașul ....

Apartament Lana listare a fost vizualizat de 36866 ori de la 24.05.2014.