Apartament LolaSplit - Regiunea de Split

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Split și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartamentul nostru studio modern, Lola, este situat într-o zonă liniștită a orașului, aproape de plajă și de centrul orașului, la 15 minute de mers pe jos. Apartamentul are tot ce aveți nevoie pentru o ședere mai lungă, echipat cu toate echipamentele necesare pentru prepararea alimentelor. Apartamentul este dotat cu TV, aer condiționat și gratuit în tranzit. Echipamente suplimentare disponibile sunt masă de călcat și masă de călcat, uscător de păr, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde și încălzitor de apă. Există un spațiu de parcare în fața apartamentului însuși. În apropiere se află magazine, restaurante și cafenele și o farmacie și Kbc Firule, la o plimbare de 5 minute. Pentru iubitorii de tenis și sport, există un club de tenis Split în cartier și la 2 minute de apartament există terenuri de fotbal, baschet și tenis.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face în numerar în ziua sosirii. Plata în avans este de 10% din prețul total. În cazul sejururilor mai lungi, oferim posibilitatea unui acord cu privire la preț. Rezervările se fac prin telefon sau e-mail. Ora sosirii de la ora 14:00 Plecare până la ora 11:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 1.5 km
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Gară: 1 km
  • Aeroport: 500 m
  • Port: 20 km
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Sunt disponibile diverse broșuri pentru excursii în alte părți ale Croației, precum și linii de transport cu autobuzul și feribotul. Ca semn de primire, fiecare oaspete va fi binevenit de câteva lucruri pentru a se bucura cât mai confortabil cu putință. În apartament veți găsi, de asemenea, informații despre restaurantele din apropiere, numerele de servicii de taxi și alte informații interesante. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dvs.!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Lola
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Lovran, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Lola, Martie 2017
Stau în apartament Lola

În timpul prezentării la târg Gast Split, așezat în apartament Lola .... lauda proprietarii pe ideea de planificare, ospitalitate, unimposing și masă de toaletă pe care am avut toate zilele de ședere. Recomandarea cu excepția tuturor în timpul următoarei Gast 2018, când vom din nou, cu voia lui Dumnezeu, să fie oaspeții lor .... fericit și sănătos au fost ..... Srsen Allen și Daniel

Recomandat pentru : Vacante active,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Draga Alan si Daniel

A fost o onoare și plăcere să vă urez bun venit. Vă mulțumesc pentru acest gen de cuvinte și așteptăm cu nerăbdare să întâlnire din nou. Toate cele bune! Maja și Sasa

Split, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Lola, Ianuarie 2017
frumos

Am fost în apartamentul Lola și ma încântat. apartament dragut cu toate necesitatile. După o zi plină, m-ai salvat cu cornuri. Vă mulțumesc foarte mult pentru tot și te văd din nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
mulțumesc

Draga Tamara, vă mulțumesc pentru comentarii frumos. Misiunea mea a fost un succes atunci când oaspetele este nota complet cu cuvintele "pe care le vedeți din nou". Aștept cu nerăbdare să întâlnire din nou. Toate cele bune! mai

Krk, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Lola, Octombrie 2016
laudă

Profesionalismul și amabilitatea la un nivel ridicat. cartier liniștit, în apropiere de oraș și la mare. mobilier de apartament de vacanță pentru a se potrivi. Vă recomandăm tuturor celor care întreabă ceva. Vom veni cu siguranta din nou!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
mulțumesc

Vă mulțumesc dragi oaspeți. Ne bucuram ca ai un moment bun în Split și să se simtă confortabil în apartamentul nostru. Așteptăm cu nerăbdare întoarcerea;)

Afișați toate recenziile
Maja Klobas Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Maya. Cu familia ei trăiesc într-una dintre cele mai frumoase orașe de pe orașul Adriatică Split. Din acest an am decis să închirieze un apartament pentru a aranja în ea să se simtă confortabil și doresc să se întoarcă din nou. Așteptăm cu nerăbdare să te văd :)

Apartament Lola listare a fost vizualizat de 21238 ori de la 22.07.2016.