Apartament ZiA Split - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.731 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Split și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartament ZiA este situat în Split, la numai 1 km de Palatul lui Dioclețian, sub protecția UNESCO. ZiA oferă cazare la malul mării, cu o terasă de 30m2 și mobilier în aer liber. Apartamentele cu aer condiționat sunt la 10-15 minute de mers pe jos de plaja Bacvice și la 500 de metri de plaja Firule. TV prin satelit este disponibil. În ceea ce privește parcarea, parcarea publică gratuită este la doar câțiva metri distanță de apartament. Apartamentul are 3 dormitoare și o bucătărie complet utilată, cu mașină de spălat vase, cuptor, frigider, filtru de cafea, cuptor cu microunde și fierbător de apă. Sunt oferite toaletă, mașină de spălat și uscător de păr. Apartamentul este situat într-un cartier liniștit unde vă puteți relaxa și bucura. Cartier foarte liniștit, fără mașină sau stradă. Cafeneaua, supermarketul și stația de autobuz sunt la doar 1 minut distanță de apartament (numărul autobuzului 18).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
plata: 50% rezervare pe un cont bancar (în kuna sau în valută străină), restul la sosirea în apartament. Ora sosirii si plecarii: Check-in este de 15 ore Check out până la ora 11 dimineața (sau prin rezervare și puțin mai mult, dacă nu există rezervare nouă în ziua plecării)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 800 m
  • Plajă: 800 m
  • Centru: 1.2 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 500 m
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Aeroport: 23 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament ZiA
Zvonimir & Andrea Novakovic Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Info și rezervare: ziaapartmentsplit @ gmail. com 385955256105

Apartament ZiA listare a fost vizualizat de 10331 ori de la 16.07.2019.