Apartamente Luxury SpinutSplit - Regiunea de Split

preț de la LEI 7 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Split și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

mobilat luxos apartament într-o locație liniștită, la doar 10 minute de mers pe jos de centrul orașului și la 5 minute de mers pe jos în port și restaurante bune. În imediata vecinătate a mării și Stadionul Poljud. Apartamentul este confortabil pentru 5 persoane cu posibilitatea de cazare în alte două persoane în camera de zi pe un pat extensibil. Apartamentul este cu aer condiționat, soare, cu vedere la mare și pădure parc Marjan. Apartamentul are o suprafata de 78m2, compus din doua dormitoare, living, bucatarie, sala de mese, doua grupuri sanitare si bai. Apartamentul este configurat sistem de acces Wi-Fi gratuit. Toate camerele au televizoare LCD cu canale prin satelit. In timpul Ultra oaspeții limită de vârstă fără părinți este de 25 de ani. Prețul de cazare în timpul Ultra este disponibil la cerere.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans de 30%. Ora de plecare până la 10 ore. Ora de sosire de 14 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 10 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 300 m
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Gară: 2 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 200 m
  • Casino: 1 km
  • Parcul Național: 500 km
Tip plajă
Plaja de beton,
Extra oferta
băutură de bun venit inclus în preț.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Luxury Spinut
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Mielec, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A5+2, August 2016
locul wonderfull

Vreau să recomand acest loc și oraș. Apartament a fost clar și cu echipament complet. Cea mai apropiată plajă se află la 300 de metri de aici. De asemenea, Orașul vechi nu este prea departe (20 de minute de mers pe jos). Proprietarii sunt foarte politicos și helpfull. Este un loc minunat pentru Familly cu copii și tineri care doresc să meargă obiectivele turistice ca noi. Am avut o vacanta minunata in Split. Croația este o țară frumoasă.

Recomandat pentru : Vacante active, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Covilhã, Portugalia
Excelent! (5/5) A rămas în A5+2, Iunie 2015
Acest apartament are tot

Am iubit timpul în Split. Și această casă a contribuit la asta. Am avut Mașină de spălat vase și. 3 televizoare mari și bucătărie are tot ce aveți nevoie pentru a găti o masă bună! Apartamentul este foarte confortabil! Cel mai bun Apartamentul i 'am fost vreodată în. Afara de faptul că proprietarii sunt oameni minunat, foarte Kinde și ne-a primit foarte bine! Vă mulțumim Mladen și Marijana!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Madrid, Spania
Excelent! (5/5) A rămas în A5+2, Iulie 2015
Despică

Este un apartament foarte bun confort în zona foarte frumos. Am fost acum doi ani cu familia mea în acest apartament și ne-am simtit ca am fost acasă. Cartierul este atât de natură, caracterul oamenilor este minunat. i recomanda acest apartament pentru vacanțe, deoarece situația este aproape perfectă de plajă și de centrul orașului. Te simti modul croat de viață în cartier, de asemenea, oameni este interesant de a satisface culturile străine. apartament confort foarte bun într-o zonă foarte frumoasă. Am fost acum doi ani cu familia mea în acest apartament și ne-am simtit ca am fost acasă. Cartierul este atât de natură, caracterul oamenilor este minunat. i recomanda acest apartament pentru vacanțe, deoarece situația este aproape perfectă de plajă și de centrul orașului. Te simti modul croat de viață în cartier, de asemenea, oameni este interesant de a satisface culturile străine. Split este unul dintre cele mai frumoase orase i fost vreodată și această casă ajută să se bucure de vacanță.

Recomandat pentru : Vacante active,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Mladen Hraste Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Spaniolă, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Stimati oaspeti. Numele meu este Mladen Hraste, am 51 ani. Acesta este al doilea an mea în turism. Sunt un profesor de kinetoterapie si lucrez la Universitatea din Split. Al Dumneavoastră,

Apartamente Luxury Spinut listare a fost vizualizat de 17175 ori de la 15.06.2014.