Apartament LoriSrima - Regiunii Sibenik

Descriere detaliata

Complexul Lori este situat în Srima, este complet mobilat și modern echipat, are o terasă mare, grătar, mașină de spălat vase și mașină de spălat, 2 dormitoare, bucătărie, baie și toaletă separată și un living mare, frumos și confortabil. Există o plimbare de 2 minute de plajă și 10 minute de Vodice. Suntem aproape de o varietate de evenimente, oaspeții pot petrece ziua înot și plajă pe frumoasa pietriș și plajă de nisip, iar prin plimbare de seară în centrul orașului Vodice, unde fiecare eveniment cultural are loc în fiecare noapte. Puteți vizita, de asemenea, Šibenik la 13 km distanță, precum și atracțiile sale culturale și istorice, printre care cea mai faimoasă Catedrală din Sv. Jakov sub protecția UNESCO și cetatea reconstruită din Sv. Mihovil și Baron, precum și din toate părțile, înconjurate de marea Cetății Sf. Nicolae, la care se poate ajunge pe promenada renovată din Sv. Ante, o promenadă de aproximativ 4, 5 km lungime se pot bucura de vederi de neegalat la Sibenik, canalul St. Ante și locurile înconjurătoare. Există, de asemenea, frumusețe naturală NP Krka și NP Kornati.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Posibilitatea de anulare gratuită a rezervării este cu 14 zile înainte de sosire, plata se face exclusiv în numerar. Închirierea unui depozit în valoare de 100 € în caz de deteriorare a oaspetelui care se întoarce la plecare. Check-in este de la 16:00 la 23:00 și check-out este de la 08:00 la 10:00. Este recomandabil să contactați gazda înainte de sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 200 m
 • Plajă: 200 m
 • Centru: 1.7 km
 • Alimentara: 200 m
 • Doctor: 1.7 km
 • Farmacie: 1.7 km
 • Banca: 1.7 km
 • Oficiu poştal: 1.7 km
 • Staţie de gaz: 1.7 km
 • Staţie de autobuz: 1.7 km
 • Aeroport: 50 km
 • Parcul Național: 15 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Salutăm oaspeții noștri cu o băutură de bun venit și fructe proaspete de sezon.
Vizualizare hartă
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sandra Čoga Juraić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Buna ziua! Numele meu este Sandra Čoga Juraić, și eu sunt gazda ta în Lori pe Srima. Lucrez ca ofițer de birou într-o companie globală din Zagreb unde locuiesc, dar m-am născut în orașul Sibenik, pe care îl iubesc și îl pot vizita pe cât pot eu pe tot parcursul anului, pentru că în fiecare an oferă ceva diferit și specific. Soțul meu și cu mine ne place să fim în Srima pentru că este destul de aproape și departe de toate evenimentele, oferindu-ne o plajă foarte frumoasă pentru fiica noastră Lorena și o plimbare de-a lungul întregii zone Srima, care este, de asemenea, legată de Vodice unde puteți experimenta diferite tipuri de distracție, oferte gastronomice. Dacă vrem să ne relaxăm sau să ne distrăm, putem avea amândoi. Îmi place să călătoresc și să descopăr lucruri noi, să întâlnesc oameni noi, să mănânc, să beau și să stau cu prietenii și familia.