Apartament Villa GenovevaSrima - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 2.223 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament contemporan și modern la primul etaj al unei case de familie într-un loc mic și liniștit Srima. Al doilea rând la mare, la 140 m de frumoasa plajă cu pietriș (steagul albastru). Apartamentul are 75 m2 (WC si baie, doua dormitoare, bucatarie, sufragerie si living) galerie cu baie si WC si o terasa semiacoperita de 14 m2. Numărul estimat de persoane este de 6 (camere 4, galerie 2) Complet decorat cu mobilier și echipamente de calitate (TV satelit, Internet, TV LCD, radio, mașină de spălat vase și mașină de spălat, uscător de păr, cuptor cu microunde, încălzitor de apă, 2 aparate de aer condiționat) va satisface oaspeții care doresc mai mult. Datorita dimensiunilor sale, este ideal pentru doua familii. Srima este situată în apropiere de orașul Vodice, o stațiune de vară faimoasă, cu toate facilitățile necesare pentru odihnă și recreere și două parcuri naționale: NP Kornati și NP Krka.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata: 30% avans in cont, iar restul in numerar la sosire. Preturile sunt pentru 6 persoane. Ora preferată de sosire și plecare este sâmbăta - sosire de la ora 14, plecare până la ora 10.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Gară: 11 km
  • Aeroport: 70 km
  • Port: 2 km
  • Activităţi sportive: 1.5 km
  • Disco club: 2 km
  • Casino: 2 km
  • Parcul Național: 20 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Cadou de bun venit - inclus in pret.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Villa Genoveva
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Wałbrzych, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6, Iunie 2023
Fantastic

Super Apartament - mare, curat, frumos mobilat, cu tot ce ai nevoie pentru a te simți confortabil (bucătărie bine utilată, două băi, terasă, loc de parcare). Plaja superba in imediata apropiere. Gazda a fost în contact cu noi tot timpul, amabil și dispus să ne ajute cu orice întrebări. Ne-am simțit ca acasă. Mulțumesc foarte mult.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Dragă Katarzyna,

Mă bucur că ați fost mulțumit de apartamentul nostru. Vom continua să încercăm să facem tot posibilul pentru a face șederea în apartamentul nostru mai confortabilă și putem continua să oferim oaspeților noștri cele mai bune servicii și conținut posibil. Sper că vom avea ocazia să vă găzduim din nou în apartamentul nostru. Salutări întregii familii. I.Srdelic

Leszno, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6, Iulie 2022
Polecamy Vila Genoveva !

Am petrecut aproape două săptămâni în apartamentul Genoveva /3 - 15 iulie 2022/ și acolo ne-am simțit ca acasă. Gazda ne-a salutat personal si ne-a prezentat apartamentul. Au fost și cadouri pentru noi: grappa, vin, apă și dulciuri. Apartamentul este complet dotat cu aparate/masina de spalat rufe, masina de spalat vase, aparat de cafea, fier de calcat, uscator de par/, prosoape si produse de curatenie. Apartamentul este foarte curat si ordonat, situat la 3 minute de plaja neaglomerata. Suntem foarte multumiti de sejur si recomandam cu sinceritate apartamentul Genoveva. Multumesc Ivica.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Draga Elzbieta

Vă mulțumim încă o dată că ați ales apartamentul nostru pentru vacanța dumneavoastră în Srima. Tu și familia ta ați fost niște oaspeți foarte buni, liniștiți și politicosi, oaspeții pe care toți și-ar dori să-i aibă. Vom continua să încercăm să facem tot posibilul pentru a face șederea în apartamentul nostru mai confortabilă și mai plăcută. Sper că vom avea ocazia să vă revedem din nou în Srima.

Legnica, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6, Iunie 2019
Super!

Apartament confortabil, bine păstrat, curat. Complet echipat. Proprietar delectabil și foarte util. Foarte aproape de plajă. Recomand cu drag. Suntem foarte fericiți să rămânem.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
oaie

Dragă Oaie, ne bucurăm că ai fost foarte încântat să stai în apartamentul nostru în frumoasa noastră Srima. Cred că vom avea ocazia să vă găzduim din nou în viitorul apropiat.

Afișați toate recenziile
Ivica Srdelić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Pentru a vă face șederea în apartamentul nostru cât mai plăcut posibil, nu ezitați să contactați gazda pentru orice întrebări și recomandări. Vă vom ajuta cu plăcere să vă faceți șederea în Srima cât mai fericită și să vă profităm cât mai mult de timpul dvs. Gazdele vorbesc croata și engleză. . Domnul Srdelić este B.Sc. Econ. , manager bancar pensionat.

Apartament Villa Genoveva listare a fost vizualizat de 66443 ori de la 24.03.2014.