Apartamente ZlataHvar Stari Grad - Insule croate

preț de la LEI 1.114 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul 3+1 are o bucătărie cu o sufragerie și un living, o cameră dublă și o cameră single și o baie cu toaletă. Apartamentul este confortabil pentru trei persoane si are posibilitatea unui pat suplimentar in sala de mese pentru 1 persoana. Apartamentul 2 are bucătărie, sufragerie, dormitor și baie. Apartamentul este confortabil pentru doua persoane si are optiunea unui pat suplimentar in sala de mese pentru un copil mic.Casa de apartamente este situata intr-o zona linistita a orasului, la doar 5 minute de mers pe jos de plaja, la 10 minute de mers pe jos de orașul. Apartamentele Zlata, orașul Stari Grad de pe insula Hvar, sunt locul potrivit pentru vacanța dumneavoastră. Bucurați-vă de mare, soare și apartamente bine echipate și petreceți o vacanță de neuitat pe Hvar, una dintre cele mai frumoase insule din lume.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Un sejur mai mic de 3 zile majoreaza pretul cu 30%.Plata pentru datele rezervate la sosirea in apartament. Sosire la apartament după ora 14, însă, de comun acord cu oaspeții și mai devreme. Plecare din apartament până la ora 10
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 900 m
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Staţie de autobuz: 900 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Zlata
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
BEOGRAD/VOŽDOVAC, Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1, Iulie 2023
Sedere placuta si placuta

Zlata și Tadija sunt gazde calde, amabile și binevoitoare. Apartamentul este confortabil, curat si luminos, cu o terasa spatioasa. Bucătăria este complet utilată, iar oaspeții pot folosi și o mașină de spălat. Este situat la 2 minute de plaja si la 10 minute de centrul orasului Stari Grad. Toate recomandările.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc pentru comentariu

Vă mulțumim sincer pentru cuvintele atât de frumoase. Ne bucurăm cu adevărat că impresia dumneavoastră este exact așa. Ne bucurăm când găzduim oaspeți precum Brankica și Šaša, precum și originalii Đorđe și Min, copii frumoși, prea bine crescuți și mulțumiți. Și de aceea un mare salut, în special lui ĐORĐU și MII, și mulțumesc pentru cuvintele frumoase scrise.

Zlata Brizić Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Eu sunt Zlata, din 1999 sunt acasă la apartamentele mele. Cu ani de experiență am acces la fiecare oaspete în cel mai bun mod posibil. În primul rând am puritatea, puritatea și relația umană cu oaspeții.

Apartamente Zlata listare a fost vizualizat de 22251 ori de la 08.08.2018.