Apartamente Luxury BeyondStobreč - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Stobreč și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartamentul complet renovat dincolo, situat la 15 minute de mers pe jos de Stobrec, o plajă cu steag albastru Apartamentul este complet echipat cu o bucătărie nouă și toate aparatele necesare, două dormitoare, living și baie cu duș. Al doilea apartament Dincolo de 2, de asemenea recent renovat, conține un dormitor cu un pat mare, o bucătărie nouă, cu toate aparatele necesare, două toalete, o cameră de zi cu o canapea extensibilă ca un pat suplimentar. Întregul apartament are vedere la mare. . Oaspeții se pot relaxa și bucura de grădina casei. Apartamentul este situat la 6 km de centrul orașului Split și la 12 km de aeroportul din Split. Parcarea privată este disponibilă în incintă și nu este necesară rezervarea.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
-La ora de sosire este 14: 00-00: 00, ora de plecare este 06: 00: -10: 00 - Fumatul în unitatea de cazare -Animalele interzise -Sarbări de seară târziu
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 1 km
  • Plajă: 1 km
  • Centru: 6 km
  • Restaurant: 1 km
  • Farmacie: 100 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
-Plaza Stobrec la doar 15 minute de mers pe jos. -Palatul Dioclețian la Split UNESCO- și Piața Verde, la 6 km cu mașina sau 20 min de conducere cu autobuzul local. -City Center One - mall-ul comercial la 1 km sau distanța de mers 15 min. -Om oraș cu plaje de nisip-20 min de conducere cu mașina -Trogir city -UNESCO city-25 min de conducere spre centrul orașului Totul în plus, vă stăm la dispoziție 24 de ore, nu ezitați să întrebați.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Luxury Beyond
Ivona Glibota Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Spaniolă,
Apartamente Luxury Beyond listare a fost vizualizat de 6275 ori de la 12.06.2018.