Apartamente NakićStobreč - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.478 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Stobreč și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartamentele sunt situate departe de Split 7 km 10 minute cu mașina, centrul de Stobreč 1 km, cel mai apropiat medic 400 m. Există 2 centre comerciale în termen de 3-4 kilometri de proprietate. Distanta de la mare 5 minute de mers pe jos de centrul orasului, la 10 minute de mers pe jos. Aproape 30 m teren de fotbal pentru baschet. În stațiune există o promenadă mare cu posibilitatea de a umbla în jurul plajei de nisip din interiorul golfului. Exteriorul casei, parcare cu sistem de supraveghere video. Fiecare apartament are o bucătărie proprie, toaletă, fier de călcat, uscător de păr, mașină de cafea, cuptor cu microunde, ceainic, televizor inteligent, aer condiționat.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se efectuează printr-un cont în valută sau la sosirea unui invitat într-un obiect Ora sosirii 14:00 ora plecarii 11:00 h. Plata în avans este prețul unei singure nopți de cazare Taxa de stațiune este inclusă în preț.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 70 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 7 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 7 km
  • Gară: 7 km
  • Aeroport: 24 km
  • Port: 2 km
  • Activităţi sportive: 1.1 km
  • Disco club: 2 km
  • Casino: 1 km
  • Parcul Național: 80 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nakić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Kyiv, Australia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2019
Timp minunat într-un loc minunat!

Ne-am bucurat de o cazare excelentă la Apartman Nakic și îl vom alege din nou ori de câte ori vom fi din nou în Croația. Gazdele noastre ne-au depășit așteptările în toate modurile posibile - erau incredibil de calde, atentă și de ajutor cu tot ce aveam nevoie și nu numai. Apartamentul se află într-o casă nouă, cu toate echipamentele moderne necesare (inclusiv un grătar în afara casei, l-am folosit de câteva ori pentru a găti pește. A fost delicios!), Un design cu gust și o mică grădină minunată în curte. Este situat într-un loc liniștit, calm, la doar 5 minute de mers pe jos de plajă. În apropiere se află și o mare pizzerie Margharita (piza Domaca este pur și simplu cea mai bună pizza pe care am încercat-o vreodată). Nu puteți găsi un loc mai bun pentru a sta cu copiii. Aș recomanda cu siguranță acest loc tuturor celor care doresc să se odihnească din zgomot și grabă.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Houten, Țările de Jos
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Nakić, Iunie 2019
Apartament foarte frumos pentru un preț frumos!

Tocmai ne-am intors dintr-o scurta excursie in Croatia. Pentru că călătorim cu 2 copii mici (1 de aproape 3 ani și 1 din 10 luni), a fost destul de dificil să găsiți un apartament potrivit în apropierea plajei. În cele din urmă am găsit un apartament aici. Am fost primit foarte prietenos, chiar dacă a fost deja ora 10 pm seara. Apartament foarte spațios și foarte bine curat. 2 dormitoare spațioase cu câte un pat dublu și o canapea extensibilă în camera de zi. Apartament cu aer condiționat bun și draperii foarte bune de întârziere. Bucătărie mare cu plită, frigider mare și frigider mare și cuptor cu microunde. Băi frumoase cu duș cu apă caldă bună și presiune suficientă! Am avut o mașină de închiriat, dar apartamentul este într-adevăr la câțiva pași de plajă. Pizzerie bună, la 150 de metri de apartament, și în centrul orașului Stobrec, numeroase restaurante plăcute. Marele avantaj pentru noi a fost că proprietarul avea un pat de tabără și un scaun înalt pentru noi, deoarece nu am putut lua asta în avion. De asemenea, am văzut apartamentul mai mic și a fost foarte curat și minunat pentru o familie mică (1 dormitor și o canapea extensibilă în camera de zi). Dacă vom merge vreodată din nou în Croația, vom reveni cu siguranță la familia Nakic!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din olandeză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
ANTONIA NAKIC

mulțumesc pentru cuvintele frumoase pentru tine am doar cuvinte de laudă oaspeți foarte buni și culturale Foarte plăcut m-ai surprins când am intrat și am văzut apartamentul complet recunoscător o dată sunteți întotdeauna bineveniți

Cernik, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Nakić, Iulie 2018
Recomandări de călătorie

Am petrecut prima oară în Stobrec cu familia Nakić. Apartamentul este recent renovat, foarte curat și dotat cu facilități și aparate de la uscătoare de păr la mașina de spălat. Hostessul este foarte accesibil și deschis și se străduiește pentru oaspeții săi. Apartamentul se află la mică distanță de plajă, astfel încât nu trebuie să mergeți suficient de mult, mai ales dacă aveți copii mici. Vă recomandăm apartamentele Nakić pentru bunătatea și efortul menajerului și a întregii familii, apartamente frumoase și plaje, precum și un loc liniștit care se potrivește perfect familiilor cu copii.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Antonia Nakic

Vă mulțumesc foarte mult pentru un comentariu minunat și ați fost un oaspete minunat .. Sunteți întotdeauna bineveniți .. VELIKI POZDRAV ...

Afișați toate recenziile
Antonia Nakić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Tânără ambițioasă, comunicativă, întotdeauna gata să ajute și să servească toți oaspeții ei.

Apartamente Nakić listare a fost vizualizat de 27287 ori de la 26.05.2017.