Apartamente TamaraSukošan - Regiunea Zadar

preț de la LEI 2.472 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Sukošan și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Apartament cu Tamara (6 2) este situat pe plaja de la mare. În satul Sukosan, la 10 km de Zadar. Distanta de mers pe jos centrul de 5 min. In apropiere este cel mai mare port de iahturi din Marea Adriatică Marina Dalmacija. un cadru liniștit și vedere frumoasă la mare, va face vacanta mai placuta. Seara puteți merge la orașul Zadar sau Biograd. Capacitatea este de 8 persoane. Apartament include: 3 dormitoare, living, bucatarie, doua bai, doua balcoane, TV. Posibilitatea de a folosi un gratar. Utilizarea de parcare privată. Casă de vacanță 4 3 este situat în Rijeka, cartier Podvežica. Din centrul orașului este de 10 minute. In apropiere este sanctuarul marian de la Trsat. Toate facilitățile sunt foarte aproape - Tower Center, farmacie, clinica, piata, supermarketuri, magazine diverse. Prin urmare, acesta este un loc ideal pentru o vacanță plăcută. Marea este la 10 minute cu mașina (plajă Pesteri). In apropiere este Abbey, o frumoasă destinație turistică, este, de asemenea, ideal pentru înot.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
momentul ideal de sosire de 14 ore, și mergând până la 10 ore. Plata în numerar la sosire. Depozitul este de 30% din prețul total.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 20 m
  • Doctor: 700 m
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 10 km
  • Gară: 10 km
  • Aeroport: 7 km
  • Port: 1.5 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 10 km
  • Casino: 10 km
  • Parcul Național: 12 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Tamara
Comentarii
Dezastru 1/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Budapest, Ungaria
Dezastru (1/5) A rămas în Apartamente Tamara, Iulie 2019
Niciodată aici!

Dacă doriți să faceți o vacanță între pereți mucegăiți, mustiți, murdari, puțini și umedi, acesta este locul unde să mergeți. Curtea este ca o cameră de depozitare pentru apartament, iar dulapurile sunt pline de obiecte personale și haine vechi. Proprietarul este arogant, nu se trimite nicio plată în avans pentru că nu o mai poate vedea. Evitați acest apartament.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Sukošan, Slovacia
Dezastru (1/5) A rămas în Apartamente Tamara, Iulie 2019
condiții catastrofale

NNikomu recomanda acest apartament !!! În apartament există mucegai pe pereți, haine vechi de haine peste tot în dulapuri. Senzație de mucegai peste tot și învechit. Unele paturi sunt întinse pe mobilier vechi și bine uțit. Totul este plin de lucruri personale care sunt praf. Curtea arata ca un depozit. Terasa cu vedere la mare este utilizată de casă. Ceea ce este în fotografii este înșelător. Am preferat să părăsim apartamentul, deoarece apartamentul nu îndeplinește cerințele minime de igienă. Proprietarul nu este disponibil pentru niciun compromis. Din nefericire, am plătit un depozit în valoare de 390 de euro nu este dispus să ne întoarcă la noi nici o parte din ea am avut, de asemenea, costuri considerabile pentru a găsi un apartament nou cu un copil mic. Evitați acest apartament!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Dugo Selo, Croația
Dezastru (1/5) A rămas în Apartamente Tamara, Februarie 2019
În caz de catastrofe !!!

Locuința a fost pe scurt dezastruoasă. Nu exista apă caldă, iar aparatele de uz casnic și televizoarele erau defecte. Curtea este nemișcată și periculoasă pentru copii. În fotografiile anterioare, terasa cu vedere spre mare nu a putut fi folosită (gazdele ocupate). Apartamentul se simțea în umiditatea care se strecoară în mobilierul vechi. Apartamentul este plin de obiecte personale, fotografii personale și unele figurine. Să nu cheltuiți cazare mai mult, îngrozitoare. Sincer, imediat ce am găsit altă locuință sau după o noapte am plecat și am părăsit apartamentul. Hostessul nu a apărut pe vocalele noastre insistente și repetate la telefon. Locuitorul nostru ne-a lăsat o parte din banii pe care i-am plătit în avans. Nu aș recomanda această cazare!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Tamara Smolić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Bine ați venit la apartamentul nostru Tamara. Ca oaspeții noștri, vom face totul pentru a avea o odihnă frumos și petrece, atât în ​​unitatea noastră, și în Sukošanu. Salutări!

Apartamente Tamara listare a fost vizualizat de 25817 ori de la 01.04.2015.