Apartamente Casa di MariaSukošan - Regiunea Zadar

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Sukošan și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Bine ați venit la Casa di Maria! Vă oferim 3 apartamente complet mobilate. Apartament mare este situat la primul etaj al casei și poate găzdui până la 7 persoane. Se compune din două dormitoare, 2 băi, hol, bucătărie cu sufragerie și living și terasă. Prima cameră are un pat dublu și un pat de o persoană, iar cealaltă cameră este mobilată cu un pat dublu. Bucătăria și sufrageria sunt spațioase și sunt unite cu livingul unde există o canapea extensibilă confortabilă. Bucătăria este dotată cu toate aparatele de uz casnic necesare care permit o ședere confortabilă. Terasa este mare, iar peste 35 de metri pătrați permit relaxarea în seara zilei sau plajă pe șezlonguri. Apartamentul studio este situat la parter și poate găzdui până la 3 persoane. Are o bucătărie, o baie și o cameră de zi, care este, de asemenea, un dormitor. Are un pat dublu și un pat sofa. Acesta este un loc frumos în partea din spate a casei, astfel încât ați asigurat intimitatea. Toate apartamentele au parcare securizată și facilități de grătar.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face prin plata către contul dvs. Anularea obligatorie de 20% ca confirmare a rezervării, rămasă la sosire. Check in: după ora 14:00, preferabil înainte, dar cu acordul prealabil Check out: până la ora 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 600 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1.2 km
  • Farmacie: 900 m
  • Oficiu poştal: 12 km
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Port: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Prețul include toate - taxa de ședere, curățenia finală, utilizarea climei etc. Apartamentele au Wi-Fi gratuit și TV / sat. Există o parcare în curtea casei. Este posibil să folosiți grătarul, care este situat, de asemenea, în curte și în locul de joacă pentru copii. De asemenea, este posibilă utilizarea conexiunii cu barca - la cerere.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Casa di Maria
Matea Baćica Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Femeie și mama a doi copii :) Eu scriu teza de absolvent. Am grijă de apartamente. În timpul liber îmi place să citesc o carte bună :)

Apartamente Casa di Maria listare a fost vizualizat de 18723 ori de la 04.04.2018.