Apartamente ElaSukošan - Regiunea Zadar

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Sukošan și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Apartamentele ELA sunt situate în Sukosan, la 7 km de Zadar. Distanța de la centrul de 15 minute de mers pe jos de plajă și la 2 minute de mers pe jos. In apropiere este cel mai mare port de iahturi din Marea Adriatică \ Marina Dalmacija \. cartier liniștit și vederi frumoase la mare, va face vacanta mai placuta. Seara puteți merge la orașul Zadar sau Biograd. Capacitatea este de 4 persoane (2 2).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
REZERVARE APARTAMENTE Dacă doriți să rezervați un apartament va rugam sa ne contactati pe Mob. 385 91 558 72 53 sau e-mail: nimic. feliat @ gmail. com. În mesajul său, specificați datele și numărul de persoane pentru care ați dori să le rezervați cazare dorite, vă vom trimite o estimare pentru rezervare. După ce ați acceptat oferta aveți o limită de timp de două zile lucrătoare pentru o plată în avans în valoare de 100 EUR, exclusiv în moneda euro. Atunci când se înregistrează plata vă vom trimite o confirmare de rezervare. Aproximativ 2 zile lucrătoare este obligat să înregistreze plata. Plata în avans este de 100 de euro. Persoanele care vor fi cazați în apartament nu trebuie să fie mai mare decât cea specificată în confirmarea rezervării.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Apartamentele includ dormitor, living, bucatarie, baie, televizor și aer condiționat. Posibilitatea de a folosi un gratar. Utilizarea de parcare privată. Posibilitatea de a utiliza WLAN.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ela
Anita Režan Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată,
Mai multe despre proprietar

Contact: Anita capse, Adresa: Tratice 50, 23206 Sukošan Mob. 385 91 558 72 53 e-mail: nimic. feliat @ gmail. com

Apartamente Ela listare a fost vizualizat de 28449 ori de la 11.03.2018.