Apartamente Luxury BodujaSukošan - Regiunea Zadar

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Sukošan și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Situat în Sukosan, Apartamentele de lux Boduja oferă cazare cu acces gratuit la internet și acces la grătar. Toate unitățile de cazare au bucătărie complet utilată, pardoseală cu gresie, cameră de zi, TV cu ecran plat, programe prin satelit. , parcare gratuită. Celebrul Konoba Kod Guste, alimente domestice, restaurante Joso și Matanovi Dvori, cafeneaua Kasijan, trandafirul roșu, Barba la 500m distanță de complex.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Timpul de check-in este între orele 14:00 și 23:00. 00 h, check-out până la ora 10:00. Plata se face până la 30% la rezervare, iar restul se plătește în prima zi de sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 600 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Prețul include: - lenjerie de pat, prosoape de baie și prosoape de bucătărie; - pachet de bun venit: detergent de spălat vase, 1 rulou de hârtie igienică, sapun lichid de mână și 1 pungă de gunoi. În caz de ședere mai lungă de 10 zile, lenjeria de pat și prosoapele se schimbă la fiecare 7 zile. Animalele de companie nu sunt permise.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Luxury Boduja
Antonia Bobic Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Doamne, numele meu este Antonia și eu voi fi casa ta în apartamentele de lux Boduja, ne vizitezi, te bucuri de tine și te simți ca acasă. Salut frumos și ședere plăcută.

Apartamente Luxury Boduja listare a fost vizualizat de 14600 ori de la 18.12.2018.