Apartamente Panorama CapoSukošan - Regiunea Zadar

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

***Apartamentele Panorama Capo sunt situate într-o zonă liniștită din Sukošan. La aproximativ 10 minute de mers pe jos până în centru și plajă, precum și cu mașina până la Zadar. Unitățile de cazare sunt situate la etajul 2 și pot fi folosite individual ca 3 apartamente separate sau ca etaj întreg pentru 8 persoane, în funcție de termen. Apartamentul A2+2 constă dintr-un dormitor cu balcon și toaletă pe partea de est, iar pe partea de sud-vest a bucătăriei, living și o terasă mare cu vedere minunată la Sukošan, la mare și la insule. Studio+1 este destinat pentru 3 persoane. Este format dintr-o cameră cu 2 paturi, toaletă, bucătărie și o parte din terasă cu vedere la mare și la insule. Al treilea este o garsoniera mai mica cu balcon, destinata pentru doua persoane, orientata spre vest si ideala pentru cuplurile romantice. Daca iti doresti o vacanta linistita in familie, cu recreere in natura si la mare, te vei simti multumit aici. Gazda va sta la dispozitie si disponibila daca este nevoie. Bine ați venit dragi oaspeți! 🙂

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Unitatea de cazare este disponibilă de la ora 13:00 în ziua sosirii până la ora 10:00 în ziua plecării. De dragul garanției și securității rezervării programării, este necesară plata unui avans conform acordului.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Dragi oaspeți, bine ați venit în casa noastră. Vă rugăm să călătoriți cu conștiință. Puteți anula avansul plătit cu 15 zile înainte de data de sosire rezervată, cu rambursarea 100% a avansului. Dacă anulați cu 15 zile înainte de sosire, vom păstra avansul integral.
Distante
  • Mare: 700 m
  • Plajă: 800 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Doctor: 700 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 700 m
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de gaz: 800 m
  • Staţie de autobuz: 700 m
  • Aeroport: 5 km
  • Port: 1.2 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 9 km
  • Casino: 800 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Organizam excursii cu barca pentru oaspetii nostri.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Panorama Capo
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Molve, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Superb

O aplicație excelentă pentru o vacanță superbă, aplicația are tot ce ai nevoie. Totul curat și ordonat, bucătărie complet utilată, mașină de spălat în baie, duș de grădină și grătar, televizor mare. Și priveliștea de pe terasă este cea mai frumoasă pe care o poți obține în Sukošan. Pace și liniște. Gazde prietenoase mereu la dispoziția dumneavoastră, ne-am simțit ca și cum am fost oaspeți de mulți ani și am venit doar pentru primul an. Mulțumesc Renata și Marin pentru tot. Ne întoarcem din nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc Marko 😊

Ne bucurăm că șederea dumneavoastră cu noi a fost excelentă și că v-a plăcut Sukošan-ul nostru. Avem doar cuvinte de laudă pentru oaspeții ca dvs. și de aceea așteptăm cu nerăbdare să reveniți. Vom face tot posibilul pentru a vă face șederea cu noi și mai bună. Salutari !

Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Ianuarie 1970
Cazare frumoasă și ambianță plăcută, în special vedere la mare

Doar tot ce aveți nevoie de cazare pentru un sejur plăcut pe mare, dar mai mult decât atât este o terasă frumoasă cu vedere la mare și la insulele din jur. Natură și pace minunate, la fel cum majoritatea oamenilor își doresc o vacanță. Proprietari prietenoși și primitori, în general o vacanță plăcută și plăcută și stați în acest apartament.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc ❤️

Ne bucurăm că totul a fost în regulă și că sunteți mulțumit de cazare. Vă dorim tot binele. Salutări și mulțumiri din nou.

Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2020
Cele mai frumoase vacanțe!

Chiar și în timpul pandemiei, gazdele s-au asigurat că nimeni nu a fost cazat la noi, ținând cont de sănătatea și siguranța oaspeților lor, ceea ce ne-a surprins plăcut. Toate laudele și pentru cazare îngrijită, complet echipate. Ne-a plăcut mai ales terasa cu o vedere frumoasă la mare și ne vom aminti acest apartament, situat într-o zonă liniștită din Sukosan, iar pe de altă parte lângă Zadar și Biograd n / m pentru o lungă perioadă de timp! Mulțumesc!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Dragii noștri!

Vă mulțumim pentru evaluare și comentariu minunat. Ne bucurăm că totul a fost bine și că sunteți mulțumit de cazare. Ați fost oaspeți minunați și sunteți întotdeauna bineveniți cu noi. Salutari si mult noroc in casatorie !!

Afișați toate recenziile
Marin Birkić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Salutări! Eu sunt Marin și cu mine locuim într-o casă familială cu soția Renata și mama Danica care a fost închiriată de mai mulți ani. Apartamentele se află la etajul al doilea și suntem la primul etaj. Suntem la dispoziția dumneavoastră în orice moment ... Vă dorim o primire călduroasă și sperăm că veți alege apartamentele noastre pentru vacanta ta! ☺

Apartamente Panorama Capo listare a fost vizualizat de 69705 ori de la 04.05.2017.