Apartamente Punta AquaSukošan - Regiunea Zadar

preț de la LEI 2.228 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Sukošan și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Vila Punta Aqua este decorată luxos într-un stil modern și funcțional, ideal pentru a vă bucura de umbra măslinelor și în mare, cu un fund frumos de nisip. Este la doar câțiva metri de plajă. Este împărțită pe 3 etaje. La parter există un apartament cu trei camere, cu 3 băi și o toaletă suplimentară și o terasă mare de 35m2. La primul etaj este un apartament cu două dormitoare, cu 2 băi și o toaletă suplimentară. Balconul mare de 37m2 este ideal pentru relaxare și bucurați-vă de frumoasa vedere la mare. La etajul al doilea este un apartament de lux cu un dormitor cu o baie și o toaletă suplimentară. Apartamentul are un minunat balcon spațios, cu vedere la mare. Această vilă este ideală pentru a vă bucura, pentru a vă odihni și a socializa cu o vedere frumoasă la mare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 1 km
  • Port: 2 km
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
Vila are un consum redus de energie. Dispune de un sistem încorporat de încălzire și răcire, care oferă o senzație confortabilă în casă. Dispozitivele sunt în fiecare cameră. Sat / tv în toate camerele. Masina de spalat, masina de spalat vase, aragaz inductie, panouri solare, parcare
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Punta Aqua
Andrijana Krstić Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartamente Punta Aqua listare a fost vizualizat de 33117 ori de la 14.06.2018.