Apartamente RelaxSukošan - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele sunt situate într-o casă familială, într-o zonă liniștită din Sukosan, la 60 m de mare, la 15 minute de mers pe jos de centru. Oaspeții au la dispoziție două apartamente confortabile cu două dormitoare, cu vedere la mare și intrare separată. Fiecare apartament este complet si modern dotat cu aer conditionat, SAT/TV si internet Wi-Fi. Fiecare apartament oferă parcare, iar oaspeții pot folosi grătarul. În apropiere se află un loc de joacă deschis cu facilități pentru copii, un teren de baschet și un teren de volei pe plajă. Vă dorim o ședere plăcută la noi.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Oaspetele ajunge la apartament la ora 14:00 și îl părăsește până la ora 10:00. Oaspetele plătește 30% în avans din prețul total și achită restul sumei la sosire. Taxa de turism este inclusa in pret.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Vom rambursa avansul dacă oaspetele anulează rezervarea cu 2 luni înainte de data de sosire rezervată. Costurile de rambursare sunt suportate de oaspete.
Distante
  • Mare: 60 m
  • Plajă: 60 m
  • Centru: 1.2 km
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1.2 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Banca: 1.2 km
  • Oficiu poştal: 1.2 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 12 km
  • Gară: 12 km
  • Aeroport: 80 km
  • Port: 2 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 12 km
  • Casino: 12 km
  • Parcul Național: 10 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O băutură de bun venit este inclusă în preț. Oferim o geamandură sau dană pentru bărci de oaspeți. Oferim scaune de plaja.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Relax
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Piotrków Trybunalski, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2022
Sylwester J.

Am petrecut cu tine 10 zile frumoase, Franić, care par prea scurte din perspectiva a câteva zile după întoarcerea noastră. Ambele apartamente (pentru că celălalt a fost închiriat de prietenii noștri cu care am călătorit) ne-au îndeplinit pe deplin așteptările și nevoile. Terasele pe mai multe laturi ale apartamentului sunt o solutie foarte buna atunci cand vrei sa depasesti soarele arzator. De la apartamentele foarte aproape de plaje la 50-100 m (in functie de locul ales pe plaja), puteti chiar sa vedeti copiii care se joaca pe plaja de pe terasa. Vederile spre mare, insule și Velebit variază din partea opusă. Aproape de piata, brutarie, stand de fructe si legume, restaurant - aproximativ 200 m, si sunt situate una langa alta. Cartierul si plaja sunt linistite si linistite. Relaxare deplină garantată. În apropierea traseelor de fond și de biciclete. Eu personal am ales traseul Trip Stanza de 5,2 km lungime. Pentru cei care nu sunt mulțumiți de înot, snorkeling, jogging și plajă, recomandăm excursii și vizitarea obiectivelor turistice nu numai în Sukosan, ci și în alte locuri. Locația din Sukosan ne-a permis să vizităm Zadar și Šibenik. Am fost si in Parcul National Krka (cascade), la punctul de belvedere Kamenjak, de unde se vede Lacul Vrana si Marea Adriatica. Am vizitat chiar și Peșterile Cerovackie, deschise în urmă cu o lună, și frumoasa vale a râului Zrmanja, unde au fost înregistrate filme despre Winnetou. Desigur, suntem conștienți că au existat mult mai multe opțiuni de vizitare a obiectivelor turistice, dar nu a fost suficient timp. Cât despre gazde, au fost foarte politicoase și ospitaliere. Sunt gata să ajute și să sprijine cu sfaturi, înțelese din punct de vedere lingvistic în timpul conversațiilor. Dorim să mulțumim doamnei Matylda pentru clătitele cu dovlecei, un fel de mâncare tradițional Peka monstruos de mare, dar extrem de gustos (aici am observat și marele angajament al Gazdei) și suvenii de rămas bun. Am promis că ne vom întoarce așa că... dacă am fi tolerabili din punctul de vedere al Gazdelor noastre și dacă am putea, ne-am întoarce în acest loc frumos.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Gründelhardt, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iunie 2022
Grozav

Am fost multumit de tot, locatie foarte buna apartamentele au tot ce ai nevoie. Familia este foarte drăguță, prietenoasă și este acolo dacă aveți nevoie de ceva!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Żary, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2021
Vă recomand

Tot ceea ce este descris, proprietarii sunt amabili, simpatici, vă vor surprinde cu o cină pregătită, vedere la mare (plajă), liniște, pace, plajă nu aglomerată. Vă recomand.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Matilda Franić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Am gazdă, care asigură că clientul este pe deplin multumit de serviciu. S salută fiecare oaspete nou. Cu toți invitații mei, salut și o ședere plăcută în apartamentele noastre.

Apartamente Relax listare a fost vizualizat de 54182 ori de la 05.03.2017.