Apartamente KneževićBrač Supetar - Insule croate

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Brač Supetar și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentele Knežević sunt situate într-o zonă liniștită și liniștită din Supetar, pe insula Brač. Plaja cu nisip din apropiere este la doar 5 minute de mers pe jos, în timp ce orașul vechi se află la numai 15 minute de mers pe jos. În apropiere există numeroase cafenele, restaurante și locuri de divertisment, sport, agrement și divertisment - pentru fiecare. Aici veți găsi un loc ideal pentru o ședere și concediu de neuitat. Apartamentele Knežević oferă o vacanță completă, cu o priveliște spectaculoasă și vederi noi spre orașul Supetar, insula Brac, Brač kanal, orașul Split și munții magnifice din jur. Apartamentele sunt complet mobilate cu tot ceea ce aveți nevoie pentru o ședere confortabilă și vă vor oferi o vacanță perfectă și relaxare pentru o lungă perioadă de timp! Pentru toate celelalte întrebări, vă stăm la dispoziție! :)

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Timpul de sosire este după 12 ore, iar timpul de plecare este de până la 10 ore. În cazul schimbării necesare a timpului de sosire sau plecare, ne vom adapta la nevoile dvs. cât mai mult posibil. Plata se face în numerar la sosirea în apartament. Rezervarea apartamentului este precedată de o plată în avans, care vă va oferi cazare la timp. O plată în avans este valabilă pentru două nopți și se plătește prin transfer bancar.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Aeroport: 200 km
  • Port: 500 m
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 500 m
  • Casino: 500 m
  • Parcul Național: 20 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În afară de apartamente există un spațiu de parcare gratuit pentru oaspeții noștri. Există, de asemenea, un grătar încorporat pe care îl puteți folosi în mod liber. Pentru toate direcțiile și sfaturi despre ce să vedeți și să vizitați pe frumoasa insulă Brač, vă vom fi la dispoziție în orice moment.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Knežević
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Warszawa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iulie 2020
Vacanțe pe insulă

Studio foarte frumos, confortabil și bine întreținut, cu o vedere frumoasă la mare. Perfect pentru o vacanță romantică pentru doi. Garsoniera este situată lângă plajă, într-un cartier liniștit. Cu siguranta il recomand!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Knežević, Iunie 2017
Vacanță perfectă

În Supetar am experimentat o vacanță perfectă și a petrecut una dintre cele mai frumoase sărbători. Apartamentul este situat în apropiere de plajă și oraș, și totuși într-o parte liniștită. Ideal pentru vacanta, vom veni din nou!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Supetar, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Knežević, August 2015
Vacanta mare!

Insula Brac în sine este, ape limpezi frumoase și superbe Supetar în cazul în care vă puteți relaxa și distra în același timp - destinația potrivită pentru vacanța dumneavoastră! Apartamentele sunt aproape de mare, doar 5-10 minute de mers pe jos, curat și ordonat, cu tot ce este necesar pentru un sejur confortabil. Totul este aproape și vă veți bucura într-adevăr, dacă vă decideți să vină, și eu vin înapoi în acest an la aceste gazde și eu recomand tuturor! 5 *****

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Juraj Poljak Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Bine ați venit în orașul Supetar pe frumoasa insula Brac! Ați ales o vacanta de vis - acesta va primi. Așteptăm cu nerăbdare să te văd! :)

Apartamente Knežević listare a fost vizualizat de 31171 ori de la 21.02.2016.