Apartamente RaićBrač Supetar - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Dau în chirie patru unități într-o pozicioniranoj casă familială în partea de sud-est a centrului orașului vechi, într-o zonă liniștită și atractivă. Programul flexibil și facilități permit utilizarea unei combinații de unități. Toate apartamentele și camerele au o terasă sau balcon cu vedere la oraș și la mare, dotate cu aer condiționat, TV prin satelit și au acces la internet wireless. Există, de asemenea, un loc de parcare si curte gratar. mașină de spălat și facilități de călcat sunt disponibile la cerere. Centrul orașului și plajele sunt în termen de 5-10 minute de mers pe jos și magazine în 3 minute. În pădurea de pini din apropiere este o zonă de agrement echipate cu diferite aparate pentru exercitarea.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma o rezervare plătită de plată în avans în valoare de 20%, iar restul se plătește la fața locului în timpul sejurului dumneavoastră. Oaspeții ar trebui să părăsească apartamentul, de regulă, până la 10 ore. În sfârșit, de regulă după 14 ore sau acord. Nu există nici o limită de timp pentru sosiri mai târziu. Apartament mare, cu o capacitate de până la 7 persoane are 2 bai, 2 ecran plat TV și 3 aparate de aer condiționat. Tocmai toate cele 3 dormitoare Acest apartament dotate mobilier complet nou, inclusiv paturi și saltele de înaltă calitate (vom înlocui în curând fotografiile de dormitoare).
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Staţie de autobuz: 500 m
  • Aeroport: 35 km
  • Activităţi sportive: 50 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pentru oaspeții care sosesc fără mașină, va oferim transport gratuit la sosire și de plecare de la portul de feribot Supetar la apartament. Băutură de bun venit inclus în preț.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Raić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Szczecin, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2022
Fantastic

Am găsit exact ceea ce căutam în iubitul nostru Supetar. Atmosfera de acasă locație excelentă și gazde foarte, foarte utile. Când am avut o surpriză neplăcută sub forma unei roți găurite, domnul Josip și-a oferit ajutorul fără ezitare, ducându-mă în garaj cu mașina lui. Oameni cu adevărat drăguți. Apartamentul este bine dotat cu electrocasnice care vă fac șederea mai ușoară, precum o mașină de spălat rufe sau o mașină de spălat vase. Recomand tuturor celor care doresc să petreacă un timp plăcut. Când vom avea ocazia, probabil ne vom întoarce. Salutări calde gazdelor.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Prijedor, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iunie 2021
❤️

Suntem încântați de cazare și loc. Gazdele sunt plăcute și profesionale și sunt mereu la dispoziția dumneavoastră. Priveliștea de pe terasă este divină. Soțul meu, eu și cei doi copii ai noștri am avut o vacanță de neuitat aici și cu siguranță ne vom întoarce din nou!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Josip Raić Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

inginer mecanic, născut în Supetar, întreaga viață de lucru în șantierul naval Split, pensionat recent. Croată și engleză. Hobby-uri muzica, pictura, gratar. În reședința de vară în Supetar, la parter și la dispoziția oaspeților, la cerere.

Apartamente Raić listare a fost vizualizat de 32590 ori de la 27.02.2018.