Vila RadošBrač Supetar - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

VILLA RADOŠ, 4 stele, este situată în partea de est a orașului Supetar, vizavi de centura verde. Este la doar câteva minute de mers pe jos de centru și plajă. Dispune in total de 4 apartamente: apartamente cu 2 etaje 4 camere pentru max. 6-8 persoane, 1 camera dubla pentru max. 2-4 persoane si 1 garsoniera pentru max. 2 persoane. Toate apartamentele noastre au camere mari, complet și modern echipate și permit astfel o vacanță relaxată. Fiecare apartament duplex are 3 dormitoare (2 triple si 1 dublu), apartamentul de la subsol are 1 camera tripla si living cu canapea, iar garsoniera are 1 camera dubla cu canapea. Fiecare apartament duplex are 2 băi, o bucătărie modernă (pâine de pâine, filtru de cafea, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase...), un living (SAT-smart-TV, hi-fi, DVD, etc.), și o terasă mare și balcon., iar la parter o gradina mare cu diverse flori si citrice. Apartamentele mai mici au fiecare 1 baie și echipamente noi. Parcarea pentru 6 mașini este în fața intrării principale, iar chiar peste drum se află cele mai mari supermarketuri LIDL, TOMMY și KONZUM.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea se face prin efectuarea unui avans in valoare de 25% din pretul total specificat in oferta noastra scrisa. Restul de 75% se plătește cu cel puțin 3 săptămâni înainte de sosire. În toate apartamentele, un pătuț pentru un copil cu vârsta de până la 2 ani și un scaun înalt sunt disponibile la un cost suplimentar de 5 EUR.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Pentru asigurarea de anulare, vă rugăm să contactați compania de asigurări. Curățenia finală se plătește în toate apartamentele - în cele pentru max. 8 persoane 100 eur, la cele mai mici 60 eur. În apartamentele de 8 persoane se cere un depozit de 200 euro, în apartamentele mai mici 150 euro.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 300 m
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Aeroport: 15 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 300 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
VILA RADOŠ, 4 stele, oferă oaspeților noștri: 👍4 apartamente spațioase cu o capacitate de 2 până la maxim 24 de persoane pe 3 etaje, 👍4 complet modernizate și 2 băi complet noi, și livinguri dotate modern, 👍dotare modernă, confortabilă. , 👍serviciu personal în orice moment, 👍proprie, parcare mare direct în fața intrării principale, 👍locație optimă cu supermarketuri mari LIDL, TOMMY și KONZUM chiar peste drum, 👍băutură de bun venit gratuită.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Vila Radoš
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
a, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Vila Radoš, Iulie 2015
Vacanta super-.

Vă recomandăm tuturor celor interesați în mare de contact cu proprietarul. Al tău Vlado

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Oaspeții super!

Datorită frumos pentru a lauda Ta stimat, respectat Pawel. A fost o mare plăcere uostiti astfel dragi oaspeți ca tine. Veți fi foarte bucuros dacă nu se poate găzdui din nou. Salutari din dvs. Gaby si Vlado Rados

Vlado Radoš Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Gymnasium clasică în Mostar și Facultatea de Inginerie Electrică din Zagreb. Întreaga viață care lucrează în compania SIEMENS Germania. interpret Court pentru limba croată și bosniacă în Tribunalul din Nürnberg-Fürth. În timpul iernii, în principal în Germania, iar vara în Splitska pe Brac.

Vila Radoš listare a fost vizualizat de 120456 ori de la 21.10.2014.