Apartamente BalićHvar Ivan Dolac - Insule croate

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Bine 3/5
Descriere detaliata

Apartamentele Balic sunt situate pe partea de sud a insulei, în micul sat de Ivan Dolac. Datorită cel mai mare număr de zile insorite din Croația și pante abrupte ale podgoriilor South Side a insulei în Ivan Dolac zona este obținut din struguri care fac cele mai bune vinuri de calitate. Ivan Dolac este mândru de mediul său, plin de plante aromatice și alte flora mediteraneene. De la locul o panorama a insulei mici de Scedro și Korcula. Naturii și a mediului în Ivan Dolac sunt locul ideal pentru o vacanță relaxantă în special pentru familiile cu copii, persoane în vârstă, dar și pentru oaspeții obosit de zgomotul orașului de zi cu zi. Apartamentele Balic sunt concepute ca apartamente separate, cu intrare separată. Fiecare apartament are una sau două dormitoare, living, bucatarie si zona de luat masa complet utilata, baie și toaletă, aer conditionat, loc de parcare și o terasă mare cu vedere la mare. Ca o fermă de familie înregistrat, producătoare de ulei extra virgin de măsline, vin, coniac și alte produse pe piața internă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 10 m
  • Alimentara: 10 m
  • Restaurant: 80 m
  • Farmacie: 70 km
  • Oficiu poştal: 70 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Balić
Comentarii
Bine 3/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sarajevo, Bosnia și Herțegovina
Dezastru (1/5) A rămas în A2+1, August 2022
Cel mai rau stau in viata!

Stând 7 nopți în acest apartament care nu seamănă cu apartamentul din poze, am trăit cel mai mare inconvenient din viața mea. Întorcându-se la graniță, polițistul m-a întrebat unde stau și de ce nu am fost înregistrat??!!!! Uimită și șocată, am încercat să-i explic unde stau și că scrie că taxa turistică este inclusă în prețul nerealist de mare pentru cazarea pe care o plăteam! Mi-a spus că nu sunt înregistrat și că trebuie să plătesc o amendă de 500 HRK!!!! Acum, in ceea ce priveste cazarea in sine, singurul pozitiv (banuiesc ca este de la sine inteles) este ca apartamentul este curat. Mobilierul din apartament este din secolul trecut! Dulapurile sunt bătute în cuie??!!! si nu au putut fi folosite!!! Aerul conditionat functioneaza pe jumatate. Imediat ce am ajuns, le-am subliniat gazdelor că canalele prin satelit nu funcționează și nimeni nu s-a demnat să rezolve problema în toate cele 7 zile!! Terasa este spatioasa, dar esti despartit de apartament printr-un perete jos care nu merge pana la capat, asa ca si tu, ca si oaspetii de langa noi, esti complet lipsit de intimitate. O poveste deosebită este patul foarte incomod, mic și străvechi care scârțâie atât de tare de fiecare dată când este mișcat încât ne-a trezit pe mine și pe soția mea în toate aceste 7 nopți. Una peste alta, ne simțim înșelați și umiliți!!!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, Aprilie 2022
Apartamente Balić Ivan Dolac 86 Hvar

Eu și soțul și prietenii mei am petrecut câteva vacanțe cu familia extrem de ospitalieră Balić. Era încă pe vremea când puteam folosi demipensiune. Totul de la camere, mancare, ospitalitate merita 5 stele. Și dorința de a reveni este mare. Vă dorim mult succes și oaspeți mulțumiți.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Petra Balić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartamente Balić listare a fost vizualizat de 45631 ori de la 20.07.2015.