Casa de vacanta ErikaHvar Stari Grad - Insule croate

preț de la LEI 1.979 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Hvar Stari Grad și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Această frumoasă casă de piatră renovată din Dalmația este dotată cu tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. Acesta este situat în inima centrului orașului, la doar câteva minute de toate facilitățile, inclusiv restaurante excelente, cafenele, supermarketuri, delicatese, piețe și legume și multe altele. În ciuda faptului că este situat în inima orașului, spațiul exterior este ascuns de vedere trecătorilor, deci aveți o intimitate completă. Casa este formata din 3 etaje, cu living, bucatarie si curte cu gratar. Scările deschise conduc la primul etaj unde există un dormitor dublu și o baie. La etajul al doilea, care este de obicei favorizat de cei mai tineri membri ai familiei, există un alt dormitor cu 2 paturi separate, care pot fi conectate la unul mare dacă este necesar. Deasupra acestui etaj este o mansardă cu două paturi separate. Facilitățile în incintă includ: acces la internet wireless, TV în camera de zi, dormitoare, mașină de spălat și aer condiționat. În aceeași locație un apartament cu trei dormitoare cu terasă!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Timpul de sosire ideal de la ora 15.00 la 23.00 și plecarea până la ora 10.00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de autobuz: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
La fel ca toate celelalte case din centrul orașului, această casă nu are propria parcare. Există posibilitatea de a parca la una din cele trei locuri de parcare din centru, la câteva minute pe jos, care plătesc 11-15 euro pe zi sau 8-10 kn pe oră. În plus față de parcarea taxabilă, există și două locații lângă casă, de-a lungul drumului, dacă găsiți un post vacant. În centrul orașului există posibilitatea de a închiria mașini, motoare, bărci, biciclete și a organiza excursii zilnice la insulele vecine.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Erika
Katarina Lučić-Lavčević Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

femeie de afaceri tânără persoană foarte veselă. Mi petrec timpul liber cu familia, cu doi copii frumoși și soție. Voi, dragi oaspeți în permanență disponibile. Vă doresc un călduros bun venit la apartamentul meu și cel mai frumos loc de pe insula Hvar!

Casa de vacanta Erika listare a fost vizualizat de 11562 ori de la 21.05.2019.