Apartamente ZupanovicSveti Filip i Jakov - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Foarte bine 4/5
Descriere detaliata

Apartamente complet mobilate într-o zonă liniștită din S. Fiilip și Jacob, situat lângă mare; Facilitatea este situat la 10 minute de mers pe jos de centru și la 80 m de mers la plaja.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora de sosire 12h, și 9am ora de plecare. Dar dacă vine mai devreme, ne vom asigura locuri de parcare și băuturi răcoritoare. Plaza se află în imediata apropiere, care se pot relaxa în timp ce un apartament nu este gata să intre.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 900 m
  • Alimentara: 900 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 900 m
  • Farmacie: 900 m
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 900 m
  • Staţie de gaz: 900 m
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Aeroport: 35 km
  • Activităţi sportive: 22 km
  • Disco club: 1.6 km
  • Casino: 2 km
  • Parcul Național: 10 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În imediata apropiere de numai 200 de metri de apartamente există terenuri de tenis, fotbal și un parc pentru copii.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Zupanovic
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Velký Borek, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iunie 2022
Absolut grozav

Apartamentul se afla intr-o cladire mai veche, bine intretinuta, este foarte spatios si amenajat practic, exista un frigider imens, vase multe si uscator pe balcon, si aer conditionat functional. Balconul are vedere la mare si este foarte aproape de plaja de nisip, max 100 metri. Doamna casei este de mare ajutor, ne-a cazat chiar la 5 dimineata! Apartamentul este inconjurat de o gradina bine intretinuta si liniste deplina. Singurul lucru pe care l-as adauga este o umbrela de soare sau o copertina pentru balcoanele sudice pentru a putea fi folosite mai bine, in rest totul este absolut perfect.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Eger, Ungaria
Foarte bine (4/5) A rămas în A4, August 2019
Apartament cu vedere la mare

Apartamentul este aproape de mare, curat, confortabil. Balconul oferă o panoramă magnifică. Bucătăria este dotată cu echipament mediu. Proprietarii de case sunt amabili, prietenoși, de ajutor și oferă un mediu relaxat, sigur. Am fost în vacanță de ani buni.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Asa si asa (2/5) A rămas în A4, Iunie 2019
Modest apartament aproape de plajă

Apartamentul se află chiar deasupra plajei cu nisip care are cea mai mare umbră din tot orașul. Are aer condiționat. Bucătăria este destul de slab echipată, frigiderul este prea mic și nu se potrivește cu multă mâncare, un congelator mic, iar raftul de pe ușa frigiderului a fost răzuit astfel încât să nu poată fi folosit. Apartamentul a fost curățat slab, în special baia pe care ne-am curățat înainte de utilizare, un dulap într-o cameră plină de praf. Curtea este mare, dar fără conținut, deci nu poate fi folosită.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumim pentru criticile parțial constructive

Din comentariul dvs. văd că sunteți cazați, dar în general Sv. Filip și Iacov nu le-a plăcut în mod deosebit locul. Ceea ce este în regulă, dar permiteți-mi să vă răspund la comentariile voastre. Apartamentul are 3 stele și este echipat pentru această categorie. Bucătăria este de tip apartament, ceea ce înseamnă că nu este echipată cu un congelator mare sau un număr mare de aparate. Dar mereu spunem asta și arătăm imaginile pe care le avem, precum și informațiile de pe site. Un raft spart în frigider este neglijența oaspeților anteriori care nu pot fi reparați într-un timp scurt și care nici măcar nu au raportat o defecțiune. Șantierul este întotdeauna foarte îngrijit, cosit, plin de flori, avem și țestoase mici care sunt libere să planteze. În curte există un grătar, un mic leagăn pentru copii. Dar ceea ce nu putem fi de acord este că apartamentul nu a fost bine curățat. În ceea ce privește toată lumea, nu toți avem aceleași criterii. Dar am fost în această afacere de aproximativ 15 ani și nu am avut niciodată o reclamație despre curățenie. Nu văd problema în comentariu modest, dar nu iese în evidență. Cu siguranță ne pare foarte rău că nu ați fost foarte mulțumit și mulțumesc pentru comentariu. Comentariul în parte oferă critici constructive la care se poate lucra.

Šime Županović Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Zupanovic listare a fost vizualizat de 38402 ori de la 21.05.2017.