Apartamente MateoSveti Filip i Jakov - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Sveti Filip i Jakov și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Foarte atractive, trei apartamente cu balcoane, apartamente de lux - sunt complet nou mobilate și recent utilata - este alcătuită dintr-un hol de intrare protejate cu usi de securitate, complet nou mobilate si bucatarie, sala de mese recent renovată și camera de zi cu aer condiționat și novonamještenog cu balcon, dormitor camere cu paturi mari și dulapuri, și băi cu duș / WC - televizoare cu LED-uri, aer conditionat, frigidere cu congelatoare. Casa este situat la 300 m de centrul statiunii, la 300 m de la mare, la 400 de metri de plajă, deasupra drumului.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 40 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 4 km
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Gară: 25 km
  • Aeroport: 20 km
  • Port: 4 km
  • Activităţi sportive: 400 m
  • Casino: 25 km
  • Parcul Național: 5 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
În plus față de informațiile importante pentru a rămâne și de odihnă, vom vinde excursii la Lacurile Plitvice National Park (150 km), Krka National Park (70 km) și Parcul Național Kornati (25 Nm). Oferim, de asemenea, închiriere de biciclete, motociclete, autoturisme si barci.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mateo
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
lublin, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2015
Super odihnă

Am foarte recomandăm cazare în Mateo. Loc minunat pentru cei care caută perfectă loc / cazare. Atmosferă minunată Właściciele.Miła, rodzinna.Miejsce ideal pentru o odihnă și, de asemenea, pentru viața de noapte. Vedere uimitoare de la balconul mare. Curat și bine echipate apartament.Polecam pentru persoanele care au copii (o mulțime de spațiu pentru a rula) și zwierzęta.Mieszkaliśmy acolo a doua oară și dacă timpul permite, vom merge (cu copiii și câinele) din nou la apartament Mateo Super Spe timp decorate

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Velika Gorica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2015
Impresii

Zece zile de vacanta in acest an ne-am petrecut în apartamente Mateo. D-na. Ivana cu care am negociat rezervarea a fost persoană drăguță și profesionale și disponibile în orice moment pentru a răspunde la orice solicitare pe care am avut-o. Surpriza cea mare au pregătit și găzduiește Samantha Oliver și când am ajuns în prima zi și atunci când am fost primit în apartamentul care a fost răcit pentru sosirea noastră. Apartamentul este frumos, curat și parfumat. Multe curte frumos, cu o mulțime de verdeață, parcare mare a masinii (care este important să sotul meu). Samantha Oliver și gazde prietenoase că, dacă vom avea nevoie de ajutor au fost disponibile pentru noi. Pe scurt, a fost minunat și sper că vom avea timp de petrece nostru anual aici :)

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
filip i jakov, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2015
loc perfect

bun venit Mateo stau într-un apartament cu copiii ei 14 și 16 ani intalnit asteptarile noastre. Suntem o familie care plătește o mulțime de atenție la curățenia spațiilor, atmosfera face ceea ce spunem că suntem un pic pretentios. Aici puteti gasi totul. Apartament Mateo este în valoare de recomandare. Un loc ideal pentru familie și pentru animale de companie. Cazare foarte. Aproape de numeroase atracții, mai ales la începutul lunii august. Sărbătoarea de Zadar și Biograd mare eveniment. Mi-ar recomanda în ultimele opiniile etaj mansarda- uimitoare la mare, două terase mari, mare apartament facilități. Puritatea este esențială.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Oliver Marinovic Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartamente Mateo listare a fost vizualizat de 33010 ori de la 17.05.2014.