Apartament SorićSveti Petar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Sveti Petar și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Spațios, bine echipat apartament cu trei camere, într-o zonă liniștită din St Peter, ideală pentru o vacanță în care vă puteți plasa să se simtă ca acasă de familie. Trei dormitoare, unul cu un pat dublu, una cu doua paturi separate, al treilea un pat dublu de 140 cm lățime. Bucatarie mare si sala de mese este dotată cu toate aparatele necesare, living spațios cu zonă de lounge (întinsă în pat), cu o terasă mare cu vedere la mare. Baie + WC separat, cu mașină de spălat. Utilizarea de aer condiționat inclus. La toate ferestrele și plase de uși de balcon de protecție împotriva țânțarilor și a altor insecte. Plaja este la câteva minute de mers pe jos, iar în apropiere de restaurantul. Copiii se vor bucura de plaja cu pietriș.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma un acont de rezervare este necesar de 20% din costul total. Ora de sosire: 14: 30-22: 30 pm. Ora de plecare: de numire, nu mai târziu de ora 16:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 8 km
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Staţie de gaz: 9 km
  • Staţie de autobuz: 10 km
  • Gară: 13 km
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 5 km
  • Activităţi sportive: 5 km
  • Disco club: 5 km
  • Casino: 13 km
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Bine ati venit bea inclus în preț.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Sorić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
München, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A5+2, August 2016
vacanță perfectă

Noi am fost în luna august 2016. Patru dintre noi (2 adulți + 2 copii), în apartament magnific numit. Apartamentul include tot ceea ce vă puteți imagina. mașină de spălat, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, etc. Wifi Imaginile de pe site-ul sunt 100% realitate. Este o plimbare de 5 minute de plajă. Aproape de plajă au fost, de asemenea, un stand brutar, și legume chioșc de ziare. Pe plajă există o pizzerie, este de asemenea recomandată. Zadar și Biograd urmează să fie atins în aproximativ 20 de minute cu mașina. Cascade Krka este de aproximativ 1-1,5 ore cu mașina. Dar ar trebui să se uite în nici un caz. Foarte frumos, proprietarul a fost întotdeauna de ajutor cu întrebări. Putem recomanda doar un apartament. În orice caz, ne-ar merge înapoi. Iubesc Zrinka, mulțumesc pentru marea sărbătoare.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
mulțumesc

Vă mulțumesc Caroline și Rainer și copiii minunat pentru cuvintele frumoase. Mulțumiri speciale ești atât de pazit ca pe propria noastră. Mi-ar plăcea să vină înapoi la noi pentru că găzduiți pentru dorință.

Vinnitsa, Australia
Excelent! (5/5) A rămas în A5+2, Ianuarie 1970
Ucraina

Am fost la acest mare apartament de 10 de zile. A fost de 8 persoane adulte si 2 copii. Casa este foarte curat, o mulțime de prosoape, lenjerie de foarte frumos și curat și, de multe vase și alte lucruri pe care avem nevoie în fiecare zi, aer condiționat. În acest apartament am avut tot ceea ce avem nevoie. Gratar foarte bine în curte. Am avut vedere la mare mare de la balcon! Distanța până la mare la numai 4 minute pe jos. Bun Wi-Fi tot timpul. Cele mai importante - în acest apartament bune și natură proprietarilor, care ne-a ajutat tot timpul! Ele sunt foarte prietenos, mereu a răspuns la solicitările și întrebările noastre. Vrem să-ți mulțumesc pentru foarte mult pentru loc minunat pentru a petrece vocație nostru! Visăm să se întoarcă din nou!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Draga Maryna

Vă mulțumim pentru mare comentariul tau. Spune hallo la toate familly ta cea mare. Sper visul tău va deveni realitate.

velenje, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A5+2, August 2015
BREAK

Zrinka așteptăm cu nerăbdare pentru a răspunde din nou cu vami.Vidimo jurul 26/4/2016 Vom raporta exact datum.Lepo Jerkota ma salutat, Marijo, Tonko și Kate Lp din Velenje Melita & Co

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Zrinka Sorić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Cu drag! De la interogări la realizarea? Sunt rezervare la dispozitie pentru toate întrebările, și în timpul șederii dumneavoastră în apartamentul nostru Voi încerca să vină în întâmpinarea te pentru a face șederea cât mai plăcută. Bine ai venit!

Apartament Sorić listare a fost vizualizat de 22087 ori de la 02.04.2014.