Apartamente LavandaMurter Jezera - Insule croate

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Murter Jezera și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentul recent modern Lavanda este situat într-un loc mic și pitoresc Jezera și vă oferă un confort complet în timpul sejurului dumneavoastră. Lacurile sunt un mic loc de pescuit și turism ideal pentru odihnă și relaxare. Situat pe al doilea rând de la mare la primul etaj al unei case de familie cu intrare separată. Apartamentul este situat în centrul de coastă, nu departe de portul de agrement ACI, restaurante, magazine și la 5 minute de mers pe jos de plajă. Apartamentul are 1 cameră dublă cu pat dublu 160 x200, living cu canapea extensibilă, bucătărie utilată funcțional cu cuptor, el. plita ceramica, frigider cu congelator, aparat de cafea, ceainic electric, baie, terasa de 14 m2 cu vedere la mare, TV / SAT cu ecran plat, WI-FI gratuit, aer conditionat (inclus in pret), loc de parcare securizat si gratar exterior.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans pentru rezervare este de 30% din suma totală, restul sumei fiind achitată la sosirea în apartament. Detalii plată: Număr cont: HR7323600003234668532 Plată internațională: IBAN HR9823600003117188278 Zagrebačka banka, Trg Bana J. Jelačića 10, 10000 Zagreb, COD SWIFT / BIC: ZABAHR2X Sosire după ora 14 până la ora 22:00. Plecare până la ora 10. Sejurul minim este de 5 zile, pentru un sejur mai scurt prețul este majorat cu 30%.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Dragi oaspeți, sunteți bineveniți în gospodăria noastră și în acest moment și circumstanțe neobișnuite pentru noi toți. Prin urmare, ne-am ajustat politica de anulare. Pentru toate rezervările anulate cu 7 zile înainte de data de sosire rezervată, cu o rambursare de 100% în avans. Dacă anulați în termen de 7 zile înainte de sosire, vom păstra integral plata în avans. Această politică de anulare este valabilă până la declararea sfârșitului pandemiei. Vă rugăm să călătoriți conștiincios pentru a vă proteja pe voi și pe toți oamenii dragi nouă.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 50 m
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Gară: 30 km
  • Aeroport: 60 km
  • Port: 50 m
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 3 km
  • Parcul Național: 12 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Jezera de pe insula Murter este un loc tradițional de pescuit și maritim, împrejurimile sale sunt un mediu unic pentru a vă bucura de pescuitul de vânat mare, care atrage în fiecare an tot mai mulți entuziaști dornici de aventură și adrenalină în pescuitul de ton. Așadar, vino la Jezera, lasă vara la apus să-ți spună cea mai frumoasă poveste de toamnă despre un loc scăldat în toate culorile naturii. În timpul sejurului, oaspeții noștri au la dispoziție un grătar în aer liber și parcare gratuită în curte.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Lavanda
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Varazdin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Aprilie 2021
Minunat!!!

Apartamentul este foarte frumos și curat. Totul era la fel de descris și ca în imagini. Locația este, de asemenea, excelentă și liniștită. Minunat pentru a merge pe litoral. Există aproximativ 20 de minute de mers pe jos până la Tisno, prin frumoasa pădure de pini, lângă coastă. Traseul este lăudat și, de asemenea, minunat pentru ciclism. Magazine și cafenele din apropiere. Gazdele sunt uimitoare !!! Planificat inițial să rămână timp de 7 zile, dar la sfârșit s-a extins timp de 11 zile datorită ospitalității și cât de grozav a fost totul, apartament, locație etc ... Minunat pentru cineva care dorește liniște și căruia îi place să fie activ, plimbându-se sau cu bicicleta. De asemenea, cu mașina, există câteva locuri importante de vizitat la 30-40 de minute de mers, cum ar fi Zadar, Vodice sau Sibenik.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iulie 2021
Cazare și gazde pentru fiecare recomandare

Acesta este al doilea sejur în acest apartament și cu siguranță nu ultimul nostru. Cazarea este minunată, arătată fidel în anunț, curățenia este la un nivel de invidiat. Este echipat cu toate lucrurile mici de care ai putea avea nevoie, de la bucătărie până la baie. O terasă mare frumoasă cu vedere la mare. Totul este la câteva minute de mers pe jos și se poate face pe jos. Gazdele sunt minunate, mereu la dispoziția dumneavoastră. Am fost primiți frumos și tratați cu delicatese locale. Ne-am simțit ca acasă. Laudă.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Lavanda, Iunie 2018
Laudă !!!

În prezent locuiesc în acest apartament. Gazdele sunt oameni minunați, pentru toată lauda, ​​ne-au primit ca nimeni nicăieri. Apartamentul este curat, curat, mirositor si mai placut decat in poze. Totul în descriere este cu adevărat și este așa, totul este la îndemână, așa că mașina ta nu are nevoie de ea. Îi recomand pe toată lumea să vină, locul este un pic frumos, priveliștea de pe terasă ia respirația departe, iar gazdele sunt oameni minunați. În acest fel le mulțumesc pentru ospitalitate generoasă.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Apartament Lavanda

Dragi Kristina, Mario și Viktor, suntem extrem de incantati ca suntem clientii nostri. Va multumim pentru cuvintele frumoase. Satisfactia noastra a oaspetilor nostri este in primul rand "speram ca va placut indiferent de ce ora va vom gazdui cu bucurie din nou. Toate cele bune cu Viktor :)

Roko Bračanov Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Lavanda listare a fost vizualizat de 33028 ori de la 10.05.2017.