Apartamente MobilePirovac - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pirovac și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

O tabără elegantă și atent planificată pentru a satisface cele mai exigente vacanțe. În îmbrățișarea măslinelor din jurul taberei veți fi una cu natura. Plaja de pietriș bine întreținută este la 70 de metri distanță, iar cel mai apropiat oraș din Pirovac este la numai câteva minute de mers pe jos. Tabăra are 15 case noi cu aer condiționat, cu canale TV digitale, o terasă mare cu zonă de luat masa, o bucătărie de vară suplimentară. Tabăra are, de asemenea, o remorcă, corturi pentru corturi. De asemenea, este posibilă închirierea de terenuri pe tot parcursul anului. Casele sunt de vânzare, de asemenea. În tabără se pot închiria biciclete, biciclete electronice, e-scutere, tracțiune integrală, mașină, bărci (mai multe tipuri). Oferim posibilitatea ancorării unei barci în culoare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Înregistrarea este posibilă după 16 ore (este necesară o sosire ulterioară), check-out-ul este de până la 10 ore. 50% din preț se plătește cu cel puțin 60 de zile înainte de sosire, iar restul de 50% cu 3-5 zile înainte de sosire. Anularea până la 60 de zile este gratuită, în termen de 60 de zile este de 50%, dar spectacolul este de 100%.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Staţie de gaz: 90 m
  • Port: 1 km
  • Parcul Național: 3 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
În tabără există un café bar cu mai multe tipuri de alegeri pentru fast-food. Pentru bucuria cea mai mare a copiilor ne-am ocupat de locurile de joacă de pe terenul de joacă pentru copii. Pentru relaxare va exista o piscină cu apă de mare încălzită, valuri și o fântână în jurul căreia vor fi așezate șezlongurile. În tabără există un grătar pentru iubitorii de grătar și picnicuri în aer liber. Casele au canale TV, Wi-Fi este disponibil în camping. Puteți închiria biciclete electrice, scutere retro pentru schiuri, pătuțuri pentru copii, scaune pentru hrănire pentru copii. Pentru entuziaștii de fitness există și un mic centru de fitness. Spațiile de parcare sunt gratuite. Sunt permise animale mici (până la 5 kg) în cabană, în timp ce în corturi și remorci pe parcele nu se limitează dimensiunea animalului de companie.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mobile
Suzana Nešović Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Mobile listare a fost vizualizat de 13637 ori de la 06.03.2018.