Apartament Villa IvanaTrogir - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.030 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Trogir și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

apartamente moderne, cu 3 camere duble, baie mare cu cada pe colt (WC), 1 baie mică, cu duș cu masaj (WC), o bucătărie de lux, cu toate aparatele și camera de zi mare complet echipate și. Într-o zonă liniștită din Trogir, Ciovo printr-un pod, cu un balcon mare de la care se poate vedea o vedere frumoasă la mare. Super panorama. Facilitatea este situat la 15 minute de mers pe jos de centru și la 5 minute la plajă. Parcare generoasă (2 locuri) numai oaspeții. Gazdele, care sunt întotdeauna disponibile.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata prin cont bancar, rezervare la cerere, plata în avans de cel puțin 30%, restul se plătește la sosire, ora de sosire 14-00 -.... și plecarea la 11 00 ore în dimineața. (Există o posibilitate de acord.)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 800 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 800 m
  • Aeroport: 5 km
  • Port: 800 m
  • Disco club: 700 m
  • Casino: 800 m
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Include o băutură de bun venit, prăjituri de casă
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Villa Ivana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Moscow, Rusia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Villa Ivana, Decembrie 2016
Fantastic!

Ne-am odihnit cu doi copii în septembrie 2016, pentru noi s-au pregătit două paturi de copii. Apartamentele sunt perfect echipate cu tot ce aveți nevoie, o terasă foarte mare, cu vedere frumoasă la mare. Vila este pe un deal, a fost un pic dificil cu bebelușii, dar tăcerea și vederea minunată a costurilor. Ivana ne-a ajutat cu transferul de la / la aeroport. A fost o sărbătoare minunată!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Dunaujvaros, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Villa Ivana, Iulie 2016
vacanță

Ne-am simtit foarte bine, un mic grup de prieteni a sosit. Ivana a fost foarte amabil și gazdă de ajutor. băutură de bun venit ne aștepta în frigider și gogoși de pe masa proaspăt coapte. Acest hotel a fost frumos și curat, foarte bine echipat, totul este dat o vacanță prelungită. Plaja și orașul vechi este, de asemenea, aproape de apartament. O vedere fantastică de pe terasă. Cel mai bun raport preț-performanță. O recomand tuturor celor care doresc să se relaxeze sau ambele cheltui în mod activ o vacanță, veți găsi totul pentru apropierea imediată. Vă mulțumesc Ivana o experiență plăcută!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Pulawy, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Villa Ivana, Iunie 2016
pășunat de lux mega !!!!!!!

Apartamentul este super echipata (echipamente de bucatarie, farfurii, tacamuri, masina de spalat vase, masina de spalat, filtru de cafea, blender, TV prin satelit, 3D și multe altele ...) frumos, curat, apartamentul este nou și foarte bine întreținute. Gospodaze sunt oameni przemiłymi și foarte cald. Extrem de prietenos. Vă recomandăm fierbinte. Am fost acolo 10 zile și deja mi-e dor. Nu veți găsi mai bine. !!!!!!!! RECOMANDAT

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
IVANA VILJAC Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Villa Ivana listare a fost vizualizat de 18685 ori de la 26.01.2015.