Apartamente Villa PekyČiovo Okrug Gornji - Insule croate

preț de la LEI 1.979 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Dotate modern, cu aer condiționat, Apartments Villa Peky sunt situate într-o casă familială de pe insula Čiovo din Okrug Gornji. Două apartamente A2 2 și un apartament 4 2 pot găzdui până la 14 persoane. Există o parcare pentru oaspeți în fața casei. În spatele casei se află o piscină încălzită cu jacuzzi, un loc de joacă pentru copii și un grătar acoperit în aer liber cu o masă mare. Cea mai populară destinație din regiunea Trogir este Okrug Gornji de pe insula Čiovo, cu plaja sa frumoasă. Vechiul sat Okrug este situat pe vârful unui mic deal în partea de jos a căruia se află un port de pescuit, la aproximativ 4 km de centrul orașului Trogir sau la 8 km de aeroportul din Split. Pe plaja din Okrug Gornji puteți închiria un scuter, jet ski, vă puteți bucura de parasailing și alte activități pe mare. Pe timpul verii în Okrug, vă puteți bucura și de umbra cafenelelor sau restaurantelor care oferă specialități dalmate pe lângă alte preparate. Școala de scufundări Trogir Diving Center din Mavarčica vă va prezenta frumusețile subacvatice ale Dalmației centrale.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervarea unui apartament este necesara plata unui avans de 20% din suma totala a facturii. Plătiți restul facturii la sosirea la apartament. Ora ideala de sosire in apartament este la ora 14:00 dupa-amiaza, iar ora de plecare este la ora 10:00 dimineata.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 4 km
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Gară: 15 km
  • Aeroport: 8 km
  • Port: 3 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 3 km
  • Casino: 4 km
  • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Casa este situată la aproximativ 500 de metri de plaja Okrug și la aproximativ 400 de metri de plaja din Mavarčica. Pe plaja din Okrug, puteți închiria un jet ski, o placă de windsurfing, puteți face tubing și vă puteți bucura de diverse activități pe mare. De-a lungul întregii plaje vă puteți bucura de umbra cafenelelor sau restaurantelor care oferă diverse specialități dalmate. Piața, magazinele, brutăria, farmacia, doctorul, oficiul poștal sunt în centrul orașului Okrug Gornji (la 50 m până la 200 m de casă). Școala de scufundări Diving Center Trogir este situată în Mavarčica, la aproximativ 400 m de casă. Parcarea privată este în fața casei. Împreună cu agențiile partenere, putem organiza diverse excursii sau excursii de o zi pentru oaspeții noștri.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Peky
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Pruszków, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Revelatie!

Apartament frumos, ingrijit si curat. Piscina a fost uimitoare, copiii noștri au petrecut toată ziua în ea. Zona este grozava, aproape de magazine, brutarii, restaurante, cam 10 minute pana la plaja Copacabana, cel mai mult ne-a placut. Proprietarii sunt foarte amabili, cu siguranta vom reveni aici, il recomandam!

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Szkocja, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2022
Christopher

Proprietari drăguți, apartament curat, piscină grozavă, aproape de tot ceea ce recomand cu drag !!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Okrug Gornij, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Villa Peky, Iulie 2015
Apocalipsa :))

Proprietarii foarte frumos, de contact foarte bun. Curat, aproape de magazine și restaurante, loc de joaca pentru copii. Vom fi fericiți :))

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Karlo,Marina,Toni Miše Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Aceasta este nostru de familie mică, dar fericită, care așteaptă cu nerăbdare să fiecare vizită. Ne străduim să fie întotdeauna la dispoziția oaspeților noștri, astfel încât oaspeții noștri dori să vină înapoi. Din moment ce am inchiriat, nu oaspete nu a anulat rezervarea, nici plâns să stea cu noi. Prin urmare, vă invit să vină și să se relaxeze în apartamentele noastre.

Apartamente Villa Peky listare a fost vizualizat de 58710 ori de la 24.04.2015.