Apartamente TomiTrogir - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa noastră (Thomas apartamente) sunt situate lângă (cu pietriș) plajă mare și nisip de pe insula Ciovo în municipiul Trogir. Trogir vechi istoric al orașului este la numai 1500 de metri de casa noastră, sau de mers pe jos de-a lungul 10 - 15min. În plus față de ceea ce este cunoscut ca un oraș frumos, care este un sit al Patrimoniului Mondial sub protecția UNESCO, un oraș de muzee, monumente istorice, legende, povești, case de piatră, turnuri de biserică, bărci, vele și soare frumos zalasaka ... Trogir este de asemenea cunoscut pentru de asemenea, cunoscut pentru nopțile sale de vară plină de viață. 50 m mai jos apartamentul nostru există o plajă de nisip. Plajele de nisip continua reciproc, o distanță de 2-3 km. Plaja are umbră pentru cei care nu le place lumina directă a soarelui. Pe lângă casa noastră există un magazin cu alimente. Pentru oaspeții noștri avem o mulțime de parcare pentru masina.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Dacă doriți să oferi apartamentul nostru va rugam sa ne contactati pe adresa noastra de e-mail, de asemenea, prin e-mail, puteți solicita o rezervare. Dacă alegeți să rezerve o parte din depozit pe care îl plătiți în contul nostru bancar restul plătit în numerar la sosire. timpul de sosire Ideal este de aproximativ 14 ore și în continuare la 23 de ore sau prin programare. Ora de plecare este de la 7 la 10 ajunge în dimineața.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 40 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 40 m
  • Restaurant: 30 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Aeroport: 100 km
  • Disco club: 1 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Va oferim doua apartamente cu un dormitor cu vedere la mare pentru 2 persoane 2. Fiecare apartament are o baie, TV prin satelit, dormitor cu terasă, living cu o terasa unde canapele, canapea extensibila (160x200) servește ca un pat pentru două persoane. Camera de zi este echipata cu un aragaz și frigider. Apartamentul are opțiunea de aer condiționat Apartamentul este situat la etajul al doilea și al treilea. În apartamentele noastre au ustensile de gătit, alimente și băuturi. Fiecare oaspete primește un mare (140x70) și unul (100x40) prosop mic. Prosoapele sunt schimbate la cerere sau nevoile clienților.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Tomi
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Vsetín, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Vacanţă

Cazare frumoasa, curata, moderna. Apartamentul are tot ce ai nevoie. Vedere frumoasă la mare. Plaja este aproape si potrivita pentru copii. Este nevoie de aproximativ 20 de minute pentru a ajunge în centrul orașului Trogir. Proprietarul este foarte amabil. Vacanță grozavă. Mulțumesc!

Recomandat pentru : Viata de noapte, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Hannover , Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Vacanță grozavă

A fost o vacanta super grozava! Proprietarul este foarte drăguț și prietenos, apartamentul este bine întreținut, curat cu vedere la mare! Apartamentul avea tot ce ai nevoie! Plaja este curata! Cumpărături de unde poți găsi totul chiar după colț! Restaurant chiar vizavi, mâncarea de acolo este și foarte gustoasă!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Gračanica, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2022
Cazare excelentă

Cazare excelentă. Decorat modern, într-o locație bună. Proprietarul Mirko este foarte amabil și primitor. La 10 minute de mers pe jos de centrul orașului. Plaja este la 50 de metri de unitate. Il recomand pentru o vacanta placuta.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Dražena i Mirko Puda Publicitate de la 2010
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Suntem încântați că doriți să-și petreacă vacanța în casa noastră. Așteptăm cu nerăbdare să te văd !!!

Apartamente Tomi listare a fost vizualizat de 79413 ori de la 19.02.2018.