Apartamente Villa MatAnaČiovo Okrug Gornji - Insule croate

preț de la LEI 2.572 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Čiovo Okrug Gornji și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Vila Matane, casa cu trei apartamente (4 stele) într-un loc liniștit și însorită la doar cinci minute de la mare și plajă stâncoasă. Nr apartament 1 pentru 2 persoane, etaj 1, 50 m2, de Sud-Est, terasa acoperita (18 m2), vedere la mare. Camera de zi cu bucatarie deschisa, trage-out canapea pentru 2 persoane (160 cm x 200 cm), 1 dormitor cu un pat dublu (160 cm x 200 cm). Apartamentul nr 2, pentru două persoane, etaj 1 60 m2, terasa de sud-vest, parțial acoperită (18 m2), vedere la mare. Camera de zi cu bucatarie deschisa. Canapea ca un pat pentru două persoane (150 cm x 200 cm) și o canapea suplimentară. 1 dormitor cu un pat dublu (2x90 cm x 200 cm). SAT / TV, aer condiționat și încălzire centrală. bucatarie deschisa, complet echipate cu toate aparatele electrice necesare (4-sticlă ceramică plita, cuptor, mașină de spălat vase, frigider / congelator, cuptor cu microunde, filtru de cafea și prăjitor de pâine), feluri de mâncare pentru 6 persoane și prosoape de bucătărie. În baie (duș / WC), masina de spalat, uscator de par si prosoape.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Conectare / sosire 16-19 ore (sau prin programare) Check out / plecare până la ora 10 Conditii de plata: Plata poate fi făcută într-un cont bancar sau în numerar. Rezervarea va fi confirmată după un depozit de 20% din suma totală a rezervării. Restul plăti la fața locului. Când vă decideți să rezervați, proprietarul apartamentului vă va trimite numărul de cont la care se poate face un depozit. Primirea avansului va permite proprietarului pentru a confirma. Acest lucru confirmă rezervarea obligațiilor reciproce. În cazul în care, din motive justificate, va anula rezervarea (boala sau similar), proprietarul va returna avansul. Animale: Nu
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 700 m
  • Farmacie: 700 m
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Gară: 350 km
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 4 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 4 km
  • Casino: 4 km
  • Parcul Național: 65 km
Tip plajă
Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Wi-Fi gratuit la internet wireless. locuri de parcare in curte. Grătar liber. Pat pentru copii gratuit După acord este posibilă și transport gratuit de la aeroport. În centru există mai multe supermarketuri și restaurante. excursii cu barca la Trogir, Split și de zi cu zi excursie cu barca spre alte insule. Excursii la insulele cu un hidroavion. Excursii la parcurile naționale.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa MatAna
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Davis, Statele Unite ale Americii
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2014
O vacanță minunată

Ei bine, eu nu știu de unde să încep. Mi-am petrecut 10 zile în luna iulie, cu familia mea in vila Matana situat în Okrug Gornji aproape de Trogir, Croația. Am rămas în multe hoteluri de lux de pe coasta dalmată, cu camere frumoase, vederi uimitoare și personal profesionist și amabil, dar vila Matana bate cu siguranta toate dintre ele. O vedere la mare minunata de pe terasa apartament mi-a facut doresc să nu se merge la înot și relaxați-vă uitam la Marea Adriatică. Bucurându-se de conversație cu Ana și Mate, gazdele noastre, ar trebui să aibă o analiză proprie. Este atât de greu să găsești astfel de mari ușor merge, oameni, relaxat, care ar merge mereu o milă în plus pentru a face timp și mai prețioasă. De fapt, tot cartierul a fost un 10 în cartea mea. Apartamentele sunt complet echipate și spațioase și, pe parcursul întregului sejur, păstrate curate și într-o ordine perfectă. Pentru mine și familia mea nu există nici o îndoială mai mult în viitor ... ori de câte ori vom vizita Coasta Adriatica în Croația, am gasit cu siguranta locul să rămână și să se bucure.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Ana Radoš Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Germană,
Apartamente Villa MatAna listare a fost vizualizat de 31207 ori de la 26.05.2014.