Apartamente MarinaTrpanj - Dubrovnik

preț de la LEI 865 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Trpanj și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Marina Apartments sunt o alegere ideala pentru cei care doresc să-și petreacă zilele calduroase de vara pe una dintre cele mai frumoase plaje Peljesac noapte minunată și plăcută în micul sat de febra. Acestea sunt situate la 20 Minuda mers pe jos de plaja minunată care, conform legendei își datorează numele Maria Tereza, care a fost impresionat de frumusețea ei. Împrejurimile liniștite de lucru sunt ideale pentru familiile cu copii mici.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face în numerar la sosire la apartamente. Avans anticipat care este plătită pe titularul de cont este 30posto de capacități de cazare rezervate. Check-in 12:00 Check out 11:00 aranjamente posibile
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 2 km
  • Plajă: 2 km
  • Alimentara: 7 km
  • Restaurant: 2 km
  • Doctor: 7 km
  • Farmacie: 7 km
  • Oficiu poştal: 7 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În plus față de o băutură de bun venit veți obține vreodată există posibilități pentru degustare renumitele vinuri Peljesac și brandy. Voi gazdele va fi fericit pentru a arăta de afaceri și animale de fermă de capre lor mici, un măgar, pui, curcani și altele asemenea. În fața apartamentelor există o posibilitate de a cumpăra pâine și cuptor bunuri în fiecare dimineață.
Puncte de interes în apropiere Apartamente Marina
Marina Grljušić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Familie Grljušić angajat de 20 de ani în închirierea de unitati de cazare oaspeții din întreaga lume. Scopul nostru a fost întotdeauna un client multumit si de aceea avem turistii pe care le intorc an de an, pentru mai mulți ani. Ca student, am luat de turism rezervare apartamente de familie și cazare si pentru toate informațiile sunt disponibile.

Apartamente Marina listare a fost vizualizat de 5940 ori de la 22.05.2015.