Apartamente BrankaTrpanj - Dubrovnik

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Trpanj și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Apartament A2 2 este o clădire independentă cu un etaj. Ea are propria terasă privată și de intrare. Terasa are marchiza și umbra naturală smochine. Apartamentul dispune de aer condiționat. Dormitor ca un living cu două paturi suplimentare, care este separat de bucătărie și poate fi folosit ca un dormitor separat. Ideal pentru o familie cu doi copii. Cu baie cu toaletă și duș există și o toaletă separată. Apartament A2 este o clădire separată, cu propria terasă privată și intrare proprie. Cu dormitor, apartamentul dispune de o sala de mese cu o bucătărie în cazul în care puteți pune un pat suplimentar și baie cu duș. Fiecare apartament are propriul spațiu de parcare în proprietate. Distanta dintre plaja este la 50 de metri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru o rezervare este obligat să plătească un depozit în valoare la 30% din total. După plata de cazare este rezervat. Anularea este posibilă 15 zile înainte de prima noapte. Apoi returnează suma totală dedusă pentru taxele bancare. La expirarea acestui termen, suma nu va fi rambursată.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 500 m
  • Oficiu poştal: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Va oferim vin de vânzare (în vrac și îmbuteliate, piatră ponce mici și roz). Suntem la dispoziția dumneavoastră dacă aveți nevoie pentru a recomanda un restaurant sau un picnic. Este posibil să se aranjeze și să se pregătească masa de prânz sau cina (nu bord, dar ocazional, la cerere) pentru până la patru persoane. Specialitatea de fructe de mare și pește, precum și alte produse alimentare locale.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Branka
Branka Lukšić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Cehă,
Mai multe despre proprietar

oaspeții săi încearcă în primul rând pentru a oferi o casă confortabilă. Turismul se ocupă deja de ani de zile și mulți dintre oaspeții mei se întorc din nou, pentru ca o atmosferă de familie, curățenia și curtoazie.

Apartamente Branka listare a fost vizualizat de 8152 ori de la 04.06.2017.