Apartamente Villa NedeTrpanj - Dubrovnik

preț de la LEI 3.712 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Trpanj și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Două apartamente mari și confortabile echipate complet și modern într-o casă familială din Trpanj, un frumos sat de pescari din partea de nord a peninsulei Peljesac. Vila este situată în apropierea mării și într-un mediu frumos de pin, departe de zgomotul și aglomerația de zi cu zi, cu vedere la mare și centrul orașului Trpanj. Este la aproximativ 300 m de centrul satului. Oaspeții apartamentului au la dispoziție parcare privată în fața casei. Cazarea este ideală pentru familiile numeroase sau prietenii care doresc să petreacă împreună o vacanță în distracție și socializare. neseparandu-se. Apartament mare pentru 8 persoane este format din 4 camere confortabile, 3 bai, bucatarie, living si balcon, iar apartamentul pentru 6 persoane este format din 3 camere confortabile. 2 bai, bucatarie, terasa si balcon. Apartamentele sunt dotate cu aer condiționat și complet utilate. Totul este garantat, trebuie doar să vii să te bucuri de cea mai frumoasă parte a Trpanjului, care se numește pe bună dreptate Calea Zânelor. Bine ati venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata: avans de 20% din suma totala, restul la sosire. Vă trimitem o confirmare scrisă a rezervării. Ora de sosire a oaspetelui este după ora 14, iar ora de plecare a oaspetelui este până la ora 9.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Aeroport: 125 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 500 m
  • Casino: 13 km
  • Parcul Național: 100 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pe lângă petrecerile locale frecvente din oraș și din împrejurimi, poziția este ideală pentru aventuri cu bicicleta, excursii cu barca către destinații din apropiere, drumeții și vizite zilnice la Medjugorje, Mostar și Dubrovnik. O băutură de bun venit este inclusă în preț.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Nede
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
SIEDLCE, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Villa Nede, August 2022
Vacanță și apartament grozav

Apartament cu vedere de poveste, frumos decorat. Super proprietar Anita, de mare ajutor. Locatie aproape de plaje si centru, intr-o zona linistita. Un oraș climatic, plaje pitorești, mare azurie. Recomand cu drag, voi reveni aici cu plăcere.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Mrowla , Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Villa Nede, August 2022
rece

Apartament mare frumos, vedere frumoasă la mare. Parcare mare, coborâre la mare lângă apartament. Aproape de centrul orașului Trpanj și plaja Pozora. Vă recomand!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Rzeszów, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A8, August 2022
Apartament grozav

Apartament foarte frumos și curat, cu vederi uimitoare la marea albastră. Parcare mare în fața clădirii pentru condiții croate. Mai jos este o plajă sălbatică fermecătoare, cu un loc pentru cafeaua de dimineață cu zumzetul Mării Adriatice și cicadele. Și toate acestea la câțiva pași de apartament... Uimitor... Plaja orașului minunată cu dușuri și vestiare la o distanță foarte mică. Toate restaurantele din Trpanj sunt la 10-15 minute de mers pe jos. E greu să găsești un loc mai bun cu o astfel de priveliște fabuloasă în plus.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Anita Miloglav Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Anita. Sunt casatorita si am trei copii. Locuim în Dubrovnik, iar casa noastră din Trpanj este o oază de vară la care tuturor ne place să venim și suntem în mod deosebit atașați de ea. Mie și familiei mele ne place să călătorim și ne-am cazat adesea în spații de cazare private și știm cât de important este să ne simțim confortabil, așa că vom face tot posibilul ca și tu să te simți confortabil cu noi.

Apartamente Villa Nede listare a fost vizualizat de 53399 ori de la 09.02.2014.