Camere ŽaloTrpanj - Dubrovnik

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Trpanj și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Cazare privata Pebble oferă camere cu vedere la mare în casă pe malul mării. Camerele confortabile și ventilate au propriile lor balcoane private, cu mese de luat masa. Există o bucătărie complet utilată mare, cu aer condiționat, cu două frigidere și dulapuri cu propriile lor feluri de mâncare și tacâmuri, precum și condimente de bază pentru gătit și mic dejun inclus în preț.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
observații: O baie vine in doua camere. Rețineți că zonele comune dezinfectate în mod regulat și prevăzute cu detergenți universali și toate accesoriile necesare. Când rezervați două camere în același timp cu baia privată partajată a aranja o reducere specială. Casa este într-o zonă interzisă să parcheze mai mult, dar numai câțiva metri pe stradă este o parcare publică gratuită. Ora sosirii, după 14 ore, și merge până la 10 ore în dimineața.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 60 m
  • Centru: 20 m
  • Alimentara: 90 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 100 m
  • Oficiu poştal: 90 m
  • Staţie de gaz: 12 km
  • Port: 10 m
  • Activităţi sportive: 40 m
  • Disco club: 1.2 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În bucătărie, în plus față de produsele alimentare sale de gătit și de gătit, sunt condimente de bază de gătit (ulei, făină, zahăr, piper, sare), precum și cafea, ceai și cereale pentru micul dejun. Sunt prosoape, în camere, lenjerie de pat și pături. Special pregătit și foldere locuri cu un ghid prin obiectivele turistice din Trpanj. acces WiFi este gratuit. Băile sunt furnizate săpun lichid, detergent pentru haine de spălare manuală și dezinfectanți. Sunt furnizate cutie de prim ajutor și de fier cu o masă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Camere Žalo
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
N/A, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Camere Žalo, Iulie 2016
cazare uimitoare

Am fost aici pentru o săptămână cu soția mea și a avut un timp uimitor! În primul rând, vremea a fost uimitor, în al doilea rând locația de cazare este perfect - la doar câțiva metri distanță de malul mării, cu punctul de vedere cele mai uimitoare. M-am bucurat de cafea atât de mult în dimineața pe balcon cu vedere la mare. Ceea ce am bucurat cel mai mult este bara de cafea chiar sub o unitate de cazare - care a fost de mare ajutor în timp ce așteptam soția mea să mă îmbrac :). Cu toate că, baia este comună cu mai mult de o cameră, am fost niciodată de așteptare pentru oaspeții de la o altă cameră, așa că nu am 't chiar a observat că am fost schimbul de baie. De asemenea, baia a fost curățat de către proprietar pe o bază de zi cu zi, astfel încât totul a fost perfect curat. La ultima, eu recomand acest hotel :)

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Sarajevo, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Camere Žalo, Iunie 2016
Minunat!

Am stat recent la Zal și wasgreat. Camera a fost frumos si confortabil si am avut somn foarte bine. Ne-am bucurat de frumoasa vedere de la balcon! Bucataria este bine organizata si mi-a placut ce am avut ustensile separate pentru proprii și mai ales de cafea și toate pentru micul dejun. Totul este foarte curat, parfumat și pură. Plaja este la câteva minute de la domiciliu, toate într-un cuplu de metri. Vom veni cu siguranta din nou!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Miho Ferri Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Camere Žalo listare a fost vizualizat de 13376 ori de la 07.06.2016.