Apartamente LuketinaTučepi - Regiunea de Split

preț de la LEI 989 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Luketina echipate perfect, frumos mobilate, aproape de mare și toate facilitățile necesare și vă oferă vacanța ideală. Sunteți bineveniți să Tucepi și Apartamente Luketina! O destinație ideală pentru familiile cu copii, care pot lăsat neglijent plăceri ale mării precum și populația mai tânără, care se pot bucura de viața de noapte de top din țara vecină, Makarska.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face în așa fel încât prima plată în avans de 20% din prețul total, iar restul la sosire !! Check-in este de la 14: 00h, și să părăsească apartamentul până la 09: 00h
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 1.4 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 1.4 km
  • Farmacie: 1.4 km
  • Oficiu poştal: 1.4 km
  • Port: 1.4 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 100 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
În scopul de a simți relaxat în casa și apartamentele noastre urmează mai întâi o băutură de bun venit. Desigur, pentru toate informațiile și serviciile suplimentare va stam la dispozitie.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Luketina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Likavka, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iunie 2021
Vacanță grozavă

Am fost în vacanță pentru prima dată în Tučepi și în Albína ne-am simțit ca și când am fi vizitat o familie sau cunoștințe vechi. Doamna Albína și familia ei sunt extrem de primitoare, dornice să vă acomodeze în tot ceea ce le cereți, ospitalier și cordial. Am fost cazați în format A4 +2 sau sub numele A3 + 2 (+1). Este un apartament renovat și este foarte frumos, iar bucătăria este luxoasă, cu un frigider mare cu congelator, mașină de spălat vase, doar o plăcere să gătești. Și cel mai important, curățați peste tot. Dacă trebuie să spălați ceva, este disponibilă și o mașină de spălat. Această vacanță în Croația a fost una dintre cele mai frumoase pentru noi. Mulțumim Albín și ne vom bucura să ne întâlnim din nou peste un an.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Poznań, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1, August 2020
Vă recomandăm cu drag!

Am închiriat un apartament A3 + 1 de la doamna Albina. Suntem foarte, foarte mulțumiți de sejur. Apartamentul și întreaga unitate sunt păstrate cât mai curate posibil. Pe coridor, dacă este necesar, oaspeții pot folosi prosoape și dezinfectanți. Echipamentele din bucătărie și baie ne-au depășit cele mai sălbatice așteptări - un uscător de păr, un coș de pâine, un set de oale și tigăi variate, de la culoare la alegerea paharelor, cănilor sau tacâmurilor. Locația locului în sine este excelentă .. aproape de toate, incl. la promenadă, restaurant sau brutărie și, literalmente, la un minut de mers pe jos de plajă. Casa în sine este înconjurată liniștit de măslini și este o plăcere să vă plimbați. Am lăsat-o pe doamna Albina cu durere. Proprietarul și familia ei sunt minunați și plini de bunătate și zâmbet - ne-am simțit ca acasă. Am fost primii, dar nu ultima oară, și ne vom întoarce cu mare plăcere la Tučepi. Ne vedem în curând!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Karlsruhe, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1, August 2020
Perfect

Mulțumesc foarte mult, doamnă Albina, că ați contribuit la faptul că noi, în calitate de invitați care v-au vizitat pentru prima dată, ne simțim ca și cum am fi venit să ne vizităm familia. Toate recomandările pentru apartamentele dvs., care sunt perfect echipate și aproape de tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță frumoasă. Totul a fost perfect, așa că vă pot recomanda doar apartamentele.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Perfect anual

Dragă Ornela Vă mulțumesc pentru cuvintele dvs. amabile. Mă bucur extrem de mult că ați avut un an perfect cu noi. Cred că următorul va fi și mai frumos. Aștept cu nerăbdare reîntâlnirea noastră.

Afișați toate recenziile
Albina Luketina Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă, Slovaca,
Apartamente Luketina listare a fost vizualizat de 49171 ori de la 23.04.2016.