Apartamente MijačikaTučepi - Regiunea de Split

preț de la LEI 0 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Locul Tučepi- unde munții întâlnesc mare. mare limpede și caldă, mediul natural bine conservat și locație geografică excelentă fac ideală Tucepi destinație turistică. Apartamentele noastre: 6 2 2 01:02 0 și camere: 2 01:02 0 vă va oferi o vacanță plăcută și relaxantă, iar gazdele vor face tot posibilul pentru a te toate nevoile tale, astfel încât s-ar putea deveni unul dintre cei mulți oaspeți care vin înapoi a reveni. Avem o tradiție și experiență în furnizarea de servicii, și credem că acesta este principalul motiv pentru care oaspeții noștri să lăsați odihnit și mulțumit. Toți oaspeții noștri sunt la dispoziția dumneavoastră, iar satisfacția clienților noștri este cel mai mare premiu nostru. Bine ati venit la apartamentele noastre!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxă este inclus în preț și plătit în numerar. La cererea unității special vom trimite un răspuns cât mai curând posibil, cu descrierea completă a unităților de cazare. La momentul acordului final, clientul este obligat să contul nostru să plătească un avans de 15% sau o valoare de ședere pentru două zile, pentru a garanta rezervarea și de sosire. În ziua plecării oaspetele trebuie să părăsească unitatea de cazare (check-out), nu mai târziu de 10 ore, și intră în unitatea de cazare (check-in), este după 11 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 70 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 20 m
  • Farmacie: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 400 m
  • Gară: 65 km
  • Aeroport: 90 km
  • Port: 100 m
  • Activităţi sportive: 2 km
  • Disco club: 2 km
  • Parcul Național: 4 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Apartamentele noastre sunt situate în centrul Tucepi. Suntem doar 70m de plaja si la 150 m de toate facilitățile: restaurante, baruri, case de schimb valutar, piața de pește, supermarket, farmacie, doctor, ... Va oferim mai multe oportunități pentru o vacanță activă: chirie cu barca cu motor, centru de Watersport, parasailing, zip-line, ...
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mijačika
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Bilje, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, Iulie 2022
Excelent!

În primul rând, cel mai important lucru este amabilitatea și cordialitatea gazdei și gazdei. Oamenii sunt atât de pozitivi și zâmbitori încât pur și simplu ni le transmit nouă, deschiși la toate întrebările și disponibili 24/7. Ne-au primit și ne-au dat drumul, felicitări! Cât despre camera în care am stat, totul este îngrijit și curat, am primit ceea ce ne așteptam. Plaja este la mai putin de 2 minute distanta, la fel si centrul. Totul este in apropiere, ceea ce este superb. În spatele apartamentului există un loc de joacă pentru copii. Îl recomandăm tuturor celor care au nevoie de o pauză, apropierea de conținut și pentru a le face să se simtă ca acasă. Salutări gazdelor și ne vedem în sezonul viitor!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Nova Gradiska, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2020
Cazare de top !!!

Apartament studio luxos **** pentru 2 persoane oferă tot ceea ce vă puteți aștepta și multe altele. Mobilier modern, bucătărie cu bar, scaune de bar, iluminare fantastică cu LED, toate aparatele posibile, televizor inteligent, aer condiționat, balcon cu vedere la mare și loc de joacă pentru copii, totul este extrem de îngrijit și curat. Gazdele sunt oameni fenomenali. Foarte amabil, zâmbitor, acomodant. Prima oară ești acolo și simți că ai ajuns la prietenii tăi buni, bătrâni. Și marea și plaja ... la 100 de metri de apartament, precum și centrul orașului, cu magazine și restaurante. Totul este la îndemână și totuși, cazarea în sine este situată într-o parte mai liniștită a cartierului. O combinație uimitoare! Absolut toate recomandările !!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc

Mulțumesc foarte mult, ne bucurăm că te-ai simțit acasă. Satisfacția dvs. este motivul nostru de a fi chiar mai buni gazde. Va multumesc si ne vedem!

Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2020
Impresia apartamentelor

Curat, ordonat, profesionist. Totul a fost spus la telefon, așa a fost. Proprietarii sunt extrem de amabili și ospitalieri.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumiri

Vă mulțumim, ne bucurăm că sunteți mulțumit de șederea dvs. în apartamentul nostru. Ne străduim să oferim tuturor serviciilor noastre cele mai bune servicii.

Mladen Mijačika Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Cehă, Slovaca, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

În centrul orașului Tucepi, la numai 100 m de plajă, se găsesc apartamente de familie Mišićika. Timp de mulți ani, familia Mišićika oferă oaspeților săi o vacanță de calitate și de neuitat în unitățile de cazare confortabile și echipate modern. Apartamentele Mišićika constau din două apartamente, apartamente studio, patru camere și un apartament luxos și recent renovat de lux. Fiecare unitate de cazare conține tot ce aveți nevoie pentru a vă face să vă simțiți acasă. Toate apartamentele și camerele noastre au baie proprie, aer condiționat, TV / Sat, televizor LCD, internet Wi-Fi, frigider, parcare în curtea clădirii. Bucătăriile din apartamente sunt complet echipate cu ustensile de bucătărie și alte ustensile de uz casnic. Oaspeții noștri pot oferi servicii de organizare de excursii, transfer de taxi, transfer de la / la aeroport, organizarea de mic dejun la restaurantul din apropiere, închirierea unei mașini, închirierea unui scooter. Pentru toți oaspeții noștri care doresc o vacanță activă, vă putem oferi drumeții montane, zip-line, sporturi nautice, închiriere de jet-ski, închiriere de bărci cu motor, parasailing. Oferta specială a apartamentelor de familie Mišićika face din ulei de măsline de casă din propriul nostru OPG, pe care îl producem în mod tradițional de mai mulți ani. Bine ați venit la Mijacka Apartments și petreceți o vacanță de neuitat într-un cadru minunat, de ajutor și de familie. Familia Mijačika

Apartamente Mijačika listare a fost vizualizat de 111486 ori de la 11.05.2016.