Apartament ProvidencaVinišće - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.856 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Fermecătorul apartament Providenca este situat în centrul unui mic sat de pescari Vinišće și este ideal pentru o vacanță liniștită în familie. Apartamentul este situat lângă plajă, la 30 m de mare. Apartamentul este format din două dormitoare, living mare, bucătărie cu sufragerie și baie. Cazarea este potrivită pentru 5 persoane, numărul de paturi suplimentare este de 1. Patut pentru copii este de asemenea disponibil. La o distanță de 100m de apartament se află o piață, oficiul poștal, bancomat, cafenele și restaurante.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora de plecare - până la 10. 30 ore, check-in între orele 14-21. Taxa de turist este inclusă în preț. Aer condiționat este inclus în preț. Curățarea este inclusă în preț.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata în avans este de 30% din prețul total de cazare.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 8 km
  • Farmacie: 8 km
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 25 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 8 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Chiar lângă apartament există o agenție de turism care oferă servicii de transport, organizarea de excursii, închirierea de caiacuri, bărci cu pedale, bărci și altele asemenea. În apropiere de oraș, aproximativ 20 de kilometri, se află Trogir, un oraș sub protecția UNESCO. La cererea dvs., vă putem recomanda locurile și orașele din jur care sunt interesante de văzut (Primosten, Rogoznica, Parcul Național Krka).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Providenca
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Požega, Croația
Foarte bine (4/5) A rămas în A4+1, Iulie 2020
Vacanță plăcută și pașnică în familie!

Proprietarul Brankica ne-a întâmpinat plăcut și amabil cu lichior de casă, crostuli și bineînțeles un zâmbet! Apartamentul este confortabil, frumos decorat și are totul pentru o vacanță plăcută în familie. Plaja este la îndemână și un magazin, brutărie și un stand cu fructe și legume proaspete! Promenada este de-a lungul întregului golf și este potrivită pentru plimbări ușoare de seară pe malul mării. Vă recomandăm pentru o vacanță liniștită în familie!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Dragă Marietta, mulțumesc! ❤

Mulțumesc dragă Marijeta pentru comentariul frumos ❤ ați fost oaspeți minunați și veți fi întotdeauna bineveniți în casa mea. Vă doresc tot ce este mai bun, salut întreaga familie, sper să ne întâlnim din nou într-o zi. Îmbrățișare, Brankica.

Hajdina, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2019
Vacanță complet plăcută

Prima dată în Vinišće cu trei copii (3, 5 și 8 ani) și din prima clipă până în ultima zi ne bucurăm de fiecare clipă pe care o luăm. Bine ați venit de la proprietarul Brankica, apartament frumos, plajă la atingere, magazin, brutărie și piață chiar după colț. În rugăciune tot ce ai nevoie pentru o ședere în casă. Categoric ne vom întoarce și vom face din nou familia mai fericită. Mulțumim Brankica pentru anul acesta o experiență de vacanță de neuitat. Petru

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Salutari

Draga Peter, Va multumesc pentru cuvinte amabile. A fost plăcut să te afli pe tine și familia ta în apartamentul meu. Sunteți oaspeți uimitori și veți fi întotdeauna întâmpinați în casa mea. Sper să ne vedem din nou. Salutări pentru tine și familia ta, Brankica.

Brankica Lozić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Sunt Brankica din Split. Sunt un fizioterapeut educat. Îmi place să rămân în natură. Fac cosmetice naturale.

Apartament Providenca listare a fost vizualizat de 37986 ori de la 26.03.2018.