Apartament L&LVir - Insule croate

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vir și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentul este situat în golful Žita, recent renovat și cu aer condiționat, 60 de metri pătrați. Este alcătuită din 2 dormitoare, un living mare cu bucătărie, o baie și o terasă mare, cu vedere frumoasă la mare și Velebit. O cameră are un pat dublu, iar cealaltă are două paturi de o persoană și noptiere. Apartamentul este prevăzut pentru 4 persoane, dar în camera de zi există 2 persoane suplimentare pentru care este necesar un cost suplimentar. Apartamentul este situat la etajul 1, are o terasă mare acoperită și un loc de parcare securizat. Dispune de un aparat autonom de încălzire și răcire a apei. Există posibilitatea de a folosi o pătuț pentru copii. Plaja este de numai 50m (reale) de apartamente, de prundis și beton, cu o intrare ușoară la mare. Ideal pentru familiile cu copii mici. Pe plajă există două cafenele și un restaurant și o brutărie care se desfășoară toată ziua. La o distanță de 100 de metri de apartament există mai multe magazine de cumpărături. Apartament este înregistrat și clasificat cu 3 stele.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosirile sunt sâmbăta după ora 14 și pleacă până la ora 10:00. Durata minimă de ședere este de 7 zile. Suplimentul pentru persoana a 5-a sau a 6-a este de 10 EUR pe persoană. Taxa de ședere pentru adulți este de 9 kn, pentru copiii între 13 și 18 ani este de 4, 5 kn, în timp ce pentru copiii mai mici de 13 ani taxa de ședere nu este percepută. În momentul rezervării, este necesar să plătiți un avans de 100 EUR pentru confirmarea rezervării, iar restul la sosire. Utilizarea climatului este taxată la 5 euro pe zi. Bine ați venit la ...
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Farmacie: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Aeroport: 35 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Agenția de turism Vir organizează excursii la cascade Krka, Parcul Național Plitvice, Kornati și alte destinații interesante din apropierea insulei Vira. De asemenea, puteți închiria biciclete, biciclete, bărci, bărci cu motor și multe altele la Agenția de turism. O școală de scufundări este organizată în centru. De asemenea, o recomandare pentru un noroi medicinal din laguna Nin, precum și o vizită în frumosul oraș istoric Zadar.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament L&L
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Požega, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2020
Cazare excelentă

Cazare excelentă, apartament bine echipat, gazde prietenoase și prietenoase. Terasa oferă o vedere frumoasă la mare, plaja este aproape și frumos decorată. Brutarie, magazin si cafenea in apropiere. Suntem foarte mulțumiți și dorim să revin.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iunie 2020
Cazare excelentă!

Apartamentul este curat, spațios și bine echipat. Terasă mare, cu o vedere frumoasă la mare, care este la umbra pentru cea mai mare parte a zilei. Plaja și marea sunt frumoase. Vacanta minunata! Gazdele sunt prietenoase și amabile.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Celje, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2019
Cazare excelentă

Apartamentul este situat lângă o plajă frumoasă, perfectă pentru copii. Terasa mare oferă o priveliște minunată asupra mării și Velebitului. Apartamentul este îngrijit și curat cu tot ce ai nevoie pentru o ședere confortabilă. Gazdele sunt prietenoase și prietenoase. O recomand tuturor! Mojca, Celje

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ana Laškarin Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bine ați venit la noul nostru apartament, nu vei regreta ... dar vei fi înapoi ...

Apartament L&L listare a fost vizualizat de 30409 ori de la 05.03.2015.