Apartament M1MVir - Insule croate

preț de la LEI 1.357 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 19 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Complet mobilat apartament studio cu doua dormitoare, bucatarie, baie si o terasa mare, care are o vedere directă la mare. Fondurile au 3 locuri de parcare și grătar pentru oaspeți. plajă cu pietriș potrivite pentru familiile cu copii mici este de numai 100 de metri de apartament, pe plaja exista o cafenea mică.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În momentul rezervării unui apartament vă rugăm să avans în mărime de 30% din suma totală care trebuie plătită. După ce am de plată este vizibilă în contul doar atunci confirmați rezervarea. Restul sumei, vă rugăm să plătească la sosirea în numerar. timpul de sosire Ideal invitaților este în 14 de ore, iar oaspeții ideale moment de plecare este de 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 1.5 km
  • Restaurant: 2 km
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Aeroport: 50 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 2 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
La sosire, oaspeții vor fi întâmpinați de o băutură răcoritoare.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament M1M
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 19 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Križevci , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2023
Stați în apartamentul M1M

Apartamentul este complet utilat cu toate electrocasnicele, cuptor cu microunde, toaster, ceainic, masina de spalat vase, fier de calcat... Ambele camere au aer conditionat si dormitul a fost mai mult decat confortabil. Ne-am petrecut cea mai mare parte a timpului pe terasa frumoasa, mare, cu fotolii foarte confortabile si un pat (mobilier de gradina). Milica si Josip au fost foarte draguti, ne-au surprins cu o cina delicioasa cu peste Marea este aproape, pe plaja iti gasesti oricand un loc la umbra sau la soare. Singurul minus este că nu era semnal de internet, așa că dacă trebuie să faci ceva pe un laptop, e o misiune imposibilă, dar asta nu are nicio legătură cu proprietarii de apartament, ci cu Vir.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Adlešiči, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2023
Vacanta, august

Cazare excelentă. Am fost foarte multumiti de apartament. Curat, ordonat si tot ce scrie in descriere este adevarat. Gazdele sunt extrem de prietenoase. Ne-au pregătit cina, desertul și ne-au dat lichior. Il recomandam altora, cu siguranta vom reveni. Le dorim toate cele bune gazdelor și să continue să gestioneze apartamentul la fel de bine ca până acum. Salutari!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Dezastru (1/5) A rămas în A4, Iulie 2023
Nu satisface

Apartamentul este la mansarda unei case mici. Este cel mai mic și mai strâns din care am fost vreodată. În plus, este insuportabil de cald în el din cauza tavanului fierbinte din beton, care este atât de jos în dormitoare încât tot te lovești la cap. Nu puteți crea un curent de aer pentru că există doar o singură fereastră mică în cameră și din această cauză sunteți în mod constant sufocat și lipsiți de oxigen. Aerul conditionat este slab si proprietarul il porneste si o opreste cand ii convine deoarece aerul conditionat este pornit la parterul casei in care stau tot timpul proprietarii. Este puțină apă caldă și apa nu este potabilă. Camerele sunt mici și înghesuite, trebuie să te târești peste pat pentru a ajunge la dulap, iar paturile sunt incomode. Nu puteam să dormim deloc, iar când ne-am trezit, toți ne dorea. Nu există îngrijire de zi. Ușile se lovesc între ele la deschidere. Bucătăria este mică, înghesuită, are o masă pliabilă unde doar doi pot mânca. Aragazul este pe gaz, nu există cuptor. Balconul este foarte cald ziua, așa că poate fi folosit doar seara, dar apoi sunt mulți țânțari. Peste balcon este casa vecinului, deci nu ai nicio intimitate nici fata de proprietar. Locația este foarte proastă, nu există un singur restaurant, magazin, înghețată sau brutărie în apropiere, trebuie să mergi în centru cu mașina pentru a ajunge acolo pentru că este mai mult de jumătate de oră de mers pe jos pe o stradă fără trotuare și iluminat , ceea ce nu este recomandat. Gratarul proprietarului este in magazie, pe care nu il poti folosi fara el.Wi-Fi-ul este prost si lent, la fel ca semnalul de pe telefoanele mobile. Una peste alta, nu satisface.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Josip Meštrović Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Germană,
Apartament M1M listare a fost vizualizat de 45901 ori de la 11.05.2017.