Apartament PilčikVir - Insule croate

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vir și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentul este situat într-o zonă liniștită a insulei, la primul etaj, cu intrare separată și o terasă. Apartamentul este format din doua dormitoare, living, bucatarie cu sufragerie, baie si terasa. Există un loc de parcare în curte, precum și posibilitatea de a folosi grătarul. Apartamentul este dotat cu televizor LCD, incalzitor de apa, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, prajitor de paine, uscator de par, fier si se poate folosi si o masina de spalat. Plaja cu pietriș este potrivită pentru familiile cu copii mici și este situată la 220 de metri distanță de apartament și există o mică cafenea pe plajă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervarea și rezervarea apartamentului, luăm avans în valoare de 30% din suma totală. Odată ce banii sunt vizibili în contul nostru, confirmăm rezervarea. Restul sumei se plătește la retragerile de numerar. Timpul ideal de sosire este după 12 ore, iar timpul ideal pentru a părăsi apartamentul este de până la 10 ore. Aerul condiționat se percepe numai dacă părăsiți apartamentul și lăsați-l aprins toată ziua.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 1.8 km
  • Alimentara: 1.8 km
  • Restaurant: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 1.8 km
  • Oficiu poştal: 1.9 km
  • Staţie de autobuz: 1.8 km
  • Disco club: 2 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Prețul include o sticlă de rachiu de plante de casă și o plăcintă de frunze de smochine, precum și informații despre toate posibilitățile oferite de insula Vir (ciclism, excursii cu barca, concerte gratuite și spectacole pentru copii) precum și taxa de ședere, Wi-Fi și aer condiționat. În imediata vecinătate a orașelor istorice Zadar și Nin, parcurile naționale Paklenica, Kornati, Krka și Parcul Natural Vransko, puteți face vacanta mai plăcută pe insula Vir. Insula Vir are peste 300 de zile însorite pe an și oferă o vacanță plăcută și în afara sezonului.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Pilčik
Miroslav Pilčik Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Din fericire căsătorit, doi copii, 47 de ani, un lector la Autoškola AK Karlovac

Apartament Pilčik listare a fost vizualizat de 15186 ori de la 16.05.2018.